Interiérová krása podle AMENITY

Tagy:  interiér, design, interiérové doplňky, bytové doplňky, dekorace, povlečení, lůžkoviny, polštář, peřina, Amenity Home, Nicole Chialy, Kristini de Corpo

Sponzorované odkazy:

Interiérová krása podle AMENITY

K dokonalém sladění interiéru napomáhají nejen doplňky, ale také bytové textilie. To, co činí náš domov harmonický a příjemný jsou dekorační polštáře, polštářky, lůžkoviny, závěsy, záclony, přehozy, polstrování na židle, sedáky nebo textilní tapety.

Dlouhodobé přátelství dvou mladých žen, Nicole Chialy a Kristini de Corpo, vedlo k tomu, že v roce 2004 založily designovou společnost Amenity.

Tyto dvě ženy spojuje láska a vášeň ke grafice, modernímu designu, kvalitě materiálů a kreativní tvorbě. Jejich styl a tvorba je ovlivněna přírodou, korunami stromů, větvemi, decentními barvami a elegantní jednoduchostí.

Společnost Amenity Home nabízí širokou řadu ekologicky šetrných výrobků sloužící pro moderní bydlení. Potisk textilií je zpracován barvami fungujícími na vodní bázi, materiál je ze 100% certifikované bavlny pěstované v ekologickém prostředí s ručním zpracováním. První ekologická certifikovaná kolekce povlečení spatřilo světlo světa ji v roce 2006 a od té doby patří ekologické textilie k velmi vyhledávanému zbo­ží.

Vedle ekologického provedení šetrného k životnímu prostředí disponují výrobky společnosti Amenity vysokou mírou tvůrčího designu a originality. Inu, posuďte sami, zda by se i vám některý z výrobků nezamlouval.

Kompletní sortiment si můžete prohlédnout na domovských stránkách společnosti www.amenityhome.com

autorky disponují smyslem pro krásu a estetičnostautorky disponují smyslem pro krásu a estetičnost
interiérové sladěníinteriérové sladění

zdroj: http://design-milk.com/…amenity-home

Článek Interiérová krása podle AMENITY byl publikován 5. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...