Strawberry Kingdom: Lampa jménem Dobrý král Jindřich

Tagy:  lampa, interiérové osvětlení, polohovací lampa, stojací lampa, Strawberry Kingdom, Good king henry

Sponzorované odkazy:

Strawberry Kingdom: Lampa jménem Dobrý král Jindřich

Interiérové osvětlení patří k velmi důležitým a prvotním zařizovacím předmětům, které nelze v žádné domácnosti vypustit. Designéři přicházejí stále s něčím novým, představují tvarově, materiálově, barevně i velikostně různé druhy osvětlení, kterými jsou lustry, lampy, lampičky či závěsná osvětlení.

S dalším originálním nápadem přišli dva mladí designéři, Dorota Kulawik a Jan Modzelewski, kteří uvedli na trh lampu jménem „good king henry“ – dobrý král Jindřich.

Lampa je vyrobena z dubového dřeva v kombinaci s lakovanými ocelovými prvky a textilním stínítkem. Díky pohyblivému ramenu lze uzpůsobit sklon lampy dle aktuální potřeby či charakteru interiéru. Lampa disponuje jednoduchými strukturálními prvky, důraz je kladen především na funkčnost a maximální užitečnost, kterou nabízí svým majitelům.

Díky jednoduchosti a hladkým prvkům se dokáže lampa podřídit jakémukoliv interiéru, a to bez ohlednu na stávající vybavení. Lampa jménem good king henry přináší nejen královský uživatelský komfort, ale také designové vcítění.

strohost, jednoduchost, ale zároveň velkolepoststrohost, jednoduchost, ale zároveň velkolepost

Zdroj: http://design-milk.com/…erry-kingdom

Článek Strawberry Kingdom: Lampa jménem Dobrý král Jindřich byl publikován 3. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...