Není krb jako krb. Jak vypadají ty moderní?

Není krb jako krb. Jak vypadají ty moderní?

Přicházejí deštivé podzimní dny. Jak je strávit? Taková běžná představa o podzimní idylce častokrát zahrnuje sedět u krbu, sledovat plápolající oheň, v jedné ruce mít poutavou knížku a v druhé hrnek čaje či kávy. Krby jsou stále žádané a ty moderní skutečně stojí za to.

Hodně by o tom mohli povídat v české firmě BEF Home, kde nabízejí teplovzdušná kamna, příslušenství ke krbovým kamnům a krbům, ale také grily a prvky do venkovní kuchyně.

Jak pokročily technologie?

Zajímá vás krbová vložka s výměníkem, chystáte se ji pořídit? Potom pro vás nejspíš bude zajímavé, že BEF Home je jedinou firmou v ČR, která nabízí vybrané vložky v řadě PASSIVE zaručující těsnost topeniště. Tyto vložky jsou vynikající do pasivních domů.

Firma má široký výběr krbových vložek, jež se chlubí vynikající funkčností. Sklo je perfektně čisté, spalování kvalitní a spotřeba paliva nízká. Topeniště vykládají vrstvou akumulačního materiálu Carcon, ten byl vyvinutý na zakázku, jiní výrobci ho nepoužívají. I díky této výstelce má krb vysokou účinnost spalování a vysokou čistotu.

Zajímavá je teplovodní krbová vložka BEF AQUALITE, která je osazen trojsklem s novým systémem oplachu skla! Tento oplach sklo ochlazuje, takže je vyšší výkon výměníku, o povrch skla se nespálíte, a ještě se minimalizuje předání tepla přes sklo do prostoru.

Co čekat po designové stránce?

Láká vás oboustranná krbová vložka? Nebo by se vám do interiéru hodila více krbová vložka rohová? Máte ji mít! Spolehlivou a stylovou, protože tým BEF HOME si zakládá na detailech. Zamýšleli se nad vším od tvaru kličky dveří až po tvar topenišť. Potěší také ovládání přívodu vzduchu se sedmi jasně definovanými polohami pro ovládání.

Zní to zajímavě? Informujte se, co firma může nabídnout vám. Většinu zboží mají skladem, případně ho do 3 týdnů vyrobí.

Článek Není krb jako krb. Jak vypadají ty moderní? byl publikován 10. října 2023 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...