Pod postelí nejsou jenom bubáci

Sponzorované odkazy:

Pod postelí nejsou jenom bubáci

V minulém článku jsme se věnovali věčnému boji hospodyněk s prachem. Velmi často se zapomíná na úklid prachu pod našimi postelemi. Zejména proto, že tam velmi často skladujeme i věci, které nemáme kam dát.

Víte, že existují věci, které by tam neměly vůbec být?

Pokud vám chybí úložný prostor, prostor pod postelí se může zdát jako praktické místo pro uložení věcí, jako jsou sezónní boty nebo holínky, upomínkové předměty a fotografie, které jen tak nemůžete vyhodit, nebo věci, které si prostě chcete nechat stranou.

Pod postelí by rozhodně neměly být uskladněny nějaké důležité dokumenty. Je to místo, kam se snadno dostane nenechavé dítko, či domácí mazlíček. Takže vaše pasy, rodné listy, ani daňová přiznání, tam jednoduše nemají co dělat.

Ani tam nedávejte věci, které často používáte, jinak budete trávit život tím, že se budete soukat pod postel a neustále něco hledat.

Velmi často lidé pod postelí uchovávají sezónní oblečení. Nejsou-li objemnější kousky uchovávány ve vakuově uzavřených sáčcích, zabírají spoustu místa a zbytečně se na ně práší a jsou plné roztočů.

Pod postel nedávejte ani věci, na které nechcete zapomenout, jako jsou například vánoční dárky, nové oblečení, či sezónní dekorace, abyste příští sezónu nemuseli kupovat nové, protože snadno zapomenete, kam jste je dali.

Feng Shui

Nedávejte si pod postel ani křehké a cenné věci, jako sváteční porcelán po babičce. Nikdy nevíte, kdy vám praskne rošt a neštěstí bude na světě. Dle Feng Shui nemá být pod postelí vůbec nic, protože to brání přirozenému toku energie. Takže jestli se snažíte doma rovnat nábytek podle tohoto starodávného učení, nic si pod postel nedávejte, aby se vám v životě dobře dařilo.

Článek Pod postelí nejsou jenom bubáci byl publikován 6. května 2023 v 07.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...