Praktické a nápadité úložné boxy

Tagy:  úložné boxy, krabice, dózy, úložný prostor, skladování, nábytek, dekorace

Sponzorované odkazy:

Praktické a nápadité úložné boxy

Úložné boxy a krabice se staly velmi praktickým pomocníkem v domácnosti, neboť snadno schovají vše, co nemá být vidět a přitom mohou plnit skvělou estetickou funkci. Postavit je můžete na jakoukoliv skříň, polici, komodu a nebo jen tak do prostoru. Nechte se inspirovat boxy, které dokonale nahradí téměř všechny kusy nábytku.

Černobílé kombinace jsou klasikou, která v interiéru neurazí snad nikdy. Pakliže sháníte něco, co bude praktické, vkusné a dlouho účelné, vsaďte na tento skládaný box s horním víkem od značky Amara.

Autor: amaraAutor: amara

Box rozhodně nemusejí vypadat jako obyčejná krabice a v žádném případě se nemusíte držet klasického hranatého tvaru. Oválná varianta je stejně tak praktická a v tomto koženkovém provedení ji můžete honosně vystavit například na parapet, spolu s květinami.

Autor: barneysAutor: barneys

Jaro se samozřejmě každoročně nese ve znamení květin a probouzející se přírody a letos tomu nebude jinak. Chcete-li jít s dobou a za studenou zimu pro letošek udělat tlustou, výraznou čáru, obstarejte si úložné boxy s romantickými kvě­ty.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Ne všechny úložné prostory se mohou pyšnit pevnou konstrukcí a některé jsou dokonce natolik slabé, že pojmou maximálně papír. Pokud potřebujete skladovat například nářadí a nebo obdobné předměty, vsaďte na pevnější variantu s kovovými rohy a zavíráním. V tomto žlutém provedení ji navíc nemusíte schovávat ve skříni, neboť působí velmi stylově.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Zjišťujete, že vaše šperkovnice doslova přetéká a vy už své skvosty nemáte kam ukládat? pak se opět porozhlédněte po úložném boxu, jež chytře pojme veškerou bižuterii a vy se tak svých oblíbených kousků nemusíte vzdávat. Skvělým tipem je například skleněný box, jež bude na toaletním stolku opravdovou ozdobou a klenotem.

Autor: modclothAutor: modcloth

Úložné boxy mají také svou nezaměnitelnou funkci v kuchyni, kde chytře shromáždí mouku, luštěniny a nebo těstoviny a vy se tak můžete zbavit nevzhledných obalů a sáčků. Pořiďte si řadu ze stejné kolekci a kuchyňské lince dodejte šmrnc.

Autor: purehomeAutor: purehome

Potřebujete se svými uloženými věcmi čas od času manipulovat? Pak vsaďte na boxy v podobě kufříku s praktickým ouškem, jež vám bude po ruce, kdykoliv budete potřebovat.

Autor: amaraAutor: amara

Článek Praktické a nápadité úložné boxy byl publikován 22. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...