Fén na vlasy vám pomůže i s údržbou domácnosti

Sponzorované odkazy:

Fén na vlasy vám pomůže i s údržbou domácnosti

Fén na vlasy má doma každý v koupelně, ať již ten obyčejný, anebo s difuzérem. Nemusí však sušit pouze vaše vlasy, ale fén můžete využít i při úklidu a údržbě vaší domácnosti. Zajímá vás, jakým způsobem? Pak čtete ten správný článek.

Fén na vlasyFén na vlasy

Všechny hospodyňky si rády ušetří namáhavé žehlení, drhnutí skvrn a běžný domácí úklid. S fénem na vlasy se můžete vyzbrojit, pokud vám vaše batole někam nalepí nálepky a vy je nechcete nekonečně dlouho sloupávat. Stejně efektivně se zbavíte i štítků ze sklenic se zavařeninami.

Když si budete příště sundávat náplast, vzpomeňte si na tento náš článek a před touto procedurou náplast nahřejte fénem – lepidlo se povolí a strhnutí náplasti bude méně bolestivé.

náplastnáplast

Pomocí fénu můžete znovu rozehřát i vosk ze svíček na svícnech, stolcích, ale i koberci.

Došel vašemu zlatíčku papír, a tak si místo na něj malovalo voskovkami na zeď? Jednoduše malůvku zahřejte a půjde vám snadno setřít. Fén můžete využít i na vyfoukání prachu z těžce dostupných míst, jako jsou například okenní rámy. Narychlo můžete vysušit i vodou polité tričko, anebo vnitřek oblíbených mokrých bot.

Na cestách vám pomůže fén vyrovnat faldy na oblečení vytaženém z kufru, pověste ho na ramínko a nejvíce zmačkaná místa jednoduše vyfénujte. Uvidíte, že se pokrčená látka narovná.

bolest šíjebolest šíje

Bolí vás ramena a šíje ze stresu? Ohřejte si stažené svaly fénem, namažte krémem a uvidíte, že se stažené svaly nakonec povolí. Fén uleví i od křečí v podbřišku, zahřátím bolestivého místa se bolesti alespoň na chvíli zmírní.

Stříháte své děti doma? Pak jistě víte, jak je těžké z nich drobné vlasy očistit, aby je neroznesly po celém bytě při cestě do koupelny, jednoduše jim drobné vlásky ofoukejte fénem.

Dámy mohou použít v koupelně fén i jinak – milujete dlouhé a natočené řasy? Před použitím kleštiček na řasy je lehce zahřejte, teprve pak řasy natočte, díky tomu, že budou kleštičky teplé, vydrží řasy natočené déle.

Článek Fén na vlasy vám pomůže i s údržbou domácnosti byl publikován 25. ledna 2022 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...