Víte, na co použít váleček na chlupy?

Sponzorované odkazy:

Víte, na co použít váleček na chlupy?

Pokud máte chlupatého domácího mazlíčka, je váleček na odchlupení oblečení vaším každodenním společníkem. Věděli jste, že tento obyčejný váleček má více způsobů použití?

Váleček na chlupyVáleček na chlupy

Co mají společného chlupy, drobky a prach? Jsou to malé částice, které se nedají pořádně zamést a posbírat. A právě s nimi vám váleček na chlupy pomůže. Nemusíte se s válečkem omezovat na oblečení, klidně s ním můžete pouklízet i v šuplících, které nejdou vyndat a vysát. Váleček na sebe nabalí drobky a drobnou špínu a máte uklizeno!

Stínidla lampiček je někdy velmi těžké odmontovat a jejich údržba je náročná, chytají na sebe prach a vypadají omšele. Když je přejedete válečkem na chlupy, zbavíte je prachu bez zbytečného montování a budou hned vypadat o mnoho lépe.

Máte-li nepořádek v autě, vezměte si sebou do garáže váleček a budete mít interiér vozu jako nový. Stejně vám pomůže při úklidu dětské sedačky a kočárku.

KočárekKočárek

Klasicky váleček můžete použít i na odchlupení a oddrobkování sedací soupravy, křesel a dalšího čalouněného nábytku.

Kočky velmi rády sedí na okně a pozorují okolí. Když však na parapet chodí kolem závěsů a záclon, vznikají na nich obrovské chuchvalce. I s tímto problémem si váleček poradí. Nemusíte každý týden záclony a závěsy prát.

Rádi doma tvoříte a povedlo se vám rozsypat třpytky na podlaze? V žádném případě je nezametejte, ani nevysávejte, jinak na vysavači a smetáku budou třpytky ještě v létě. Raději použijte váleček, na který se drobné třpytky usadí. Stejně tak, když se vám podaří vysypat drobné hřebíčky, šroubky a matičky. Váleček je za vás sebere raz dva.

KabelkaKabelka

Malý cestovní váleček nosí spousta žen i v kabelce, kterou vám může váleček pomoci uklidit. Jak je známo – dámská kabelka je plná věcí, které by se mohly hodit. Také je často plná drobků. Použijte váleček, který vám pomůže vyčistit vnitřek kabelky.

Máte nějaký další tip na to, jak se dá váleček na chlupy netradičně použít? Podělte se s námi do komentářů.

Článek Víte, na co použít váleček na chlupy? byl publikován 4. ledna 2022 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...