Jak si přitáhnout bohatství do domu?

Sponzorované odkazy:

Jak si přitáhnout bohatství do domu?

Sledujete trendy v oblasti bydlení? Zajímají vás nejnovější trendy? Existuje i učení Feng Shui, které tvrdí, že záleží na rozmístění nábytku a dekorací v domě. Díky tomu si můžete do domu přilákat bohatství, zdraví, lásku, prosperitu a hojnost. Chcete být bohatší? Začněte tím, že lokalizujete doma svou peněžní oblast Feng Shui a nezapomeňte se o ni velmi dobře starat, aby se energie ve vašem prostoru cítila svěží a živá.

Feng ShuiFeng Shui

Mějte na paměti, že přilákání bohatství a štěstí zahrnuje více než rozmístění symbolů Feng Shui na správná místa. Staří mistři potvrzují, že samotné Feng Shui vám nepřinese bohatství, pokud se o bohatství nesnažíte. Spíše vám poskytuje potřebnou podporu při hledání prosperity a bohatství.

Vaše peněžní oblast

Dle Feng Shui je oblast spojená s vašimi penězi nebo finanční prosperitou a hojností jihovýchodní oblast vašeho domova nebo kanceláře. Toto je podle tradičního způsobu Feng Shui. Dle západního učení je to levá horní oblast vašeho domu.

Symboly přivolávající hojnost

Váza bohatstvíVáza bohatství

Váza na bohatství

Váza na bohatství je jedním z nejstarších způsobů jak přilákat hojnost podle Feng Shui. Historie vázy na bohatství je složitá. Dle starodávného učení se váza používala jako prostředek k ozdravení finanční situace rodiny.

AkváriumAkvárium

Akvárium

Všimli jste si, že ve většině asijských bister mají akvárium s rybičkami? Dle Feng Shui při správném umístění a péči, zesílí akvárium tok energie v jakémkoliv prostoru a přiláká další bohatství. Akvária přináší tok harmonické energie.

Čínské minceČínské mince

Čínské mince

Nejběžnější použití čínských mincí ve Feng Shui je pro přivolání dalších peněz. Dalším populárním použitím mincí je ochrana a přivolání štěstí. Tyto energie určitě jdou ruku v ruce spolu. Když člověk dosáhne finanční stability, cítí se také více chráněn a samozřejmě má i štěstí.

Šťastný bambusŠťastný bambus

Lucky Bamboo

Šťastný bambus je považován za jednu z nevýznamnějších propriet, představuje totiž všech pět prvků energie v jednom. Chcete-li použít šťastný bambus jako element přitahující dobrou energii, kupujte jej se specifickým počtem bambusových stonků.

Vystavte si loďVystavte si loď

Loď prosperity

Pro přitáhnutí peněz do domu se velmi často používá také loď. Pro tyto účely můžete použít téměř jakýkoli model lodi. Vyberte si velikost a vzhled, který nejlépe odpovídá vašemu vkusu a interiéru. Loď prosperity má oproti jiným dekoracím v rámci Feng Shui výhodu, že skvěle zapadne do jakéhokoliv interiéru a nebude působit rušivě.

FontányFontány

Fontány pro bohatství

Fontány Feng Shui můžete sehnat také ve všech tvarech, velikostech a materiálech. Využití fontán je mnoho – přivolají zdraví, bohatství, jsou skvělou dekorací a navíc vám zvlhčí vzduch.

Krystalový stromKrystalový strom

Drahé kameny a krystaly

Feng Shui pracuje i s kameny, drahokamy a krystaly. Zajímavě vypadají odzobné stromky s ametystem, korály, acháty, či perlami.

CitrínCitrín

Citrínové krystaly

Citrin je nejoblíbenější krystal, který přitahuje peníze a bohatství. Existuje mnoho tradičních dekorací s citrínem, které mají domů přilákat bohatství.

PyritPyrit

Pyrit

Pyrit je jedním z nejlepších kamenů, které si můžete doma vystavit. Můžete jej položit samostatně, či vytvořit v oblasti financí malý oltář, do kterého zakomponujete více prvků, jež mají zlepšovat stav vaší peněženky.

BuddhaBuddha

Smějící se Buddha

Smějící se Buddha se vystavuje pro štěstí, hojnost, štěstí, úspěch a dobré zdraví. Smějící se Buddha, je často zobrazován se zlatými ingoty, čínskou tykeví nebo pytlem pokladů. Někdy je obklopen dětmi.

Dračí želvaDračí želva

Dračí želva

Dračí želvy jsou mýtická stvoření a klasický lék na chudobu. Má tělo želvy a hlavu draka a nejčastěji stojí na podkladu ze zlatých mincí. Číňané mu vkládali do úst ještě jednu minci pro štěstí.

TlusticeTlustice

Květina pro peníze

Feng Shui nazývá peněžní květinou pachiru vodní (pachira aquatica). Velmi často se i stará známá tlustice uvádí jako podpůrný prostředek pro přilákání bohatství.

Článek Jak si přitáhnout bohatství do domu? byl publikován 12. června 2021 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...