Developerský projekt Byty u parku nabízí velkoryse řešené bytové jednotky

Developerský projekt Byty u parku nabízí velkoryse řešené bytové jednotky

Praha 3 – Žižkov je atraktivní lokalita s kompletní občanskou vybaveností, neomezenými kulturními možnostmi a několika sportovními centry. Metrostav Development proto přišel s unikátním developerským projektem Byty u parku, který se skládá z 11 bytových domů. Postupně tedy vyrůstá ojedinělá rezidence s prosvětlenými byty s dispozicemi 1+kk až 5+kk, navíc nebudou chybět ani dva moderně pojaté ateliéry.

Byty na ŽižkověByty na Žižkově

Developerský projekt Byty u parku přichází s 272 bytovými jednotkami s neotřelým nádechem. O návrh se postaralo vyhlášené architektonické studio Architecture Interior Project, pod jehož taktovkou vznikala i budova českého velvyslanectví ve Spojených státech amerických.

Projekt klade důraz na moderní prvky

Bytové domy s maximálně šesti nadzemními podlažími dokonale zapadnou do současné zástavby. V interiérech jsou kombinovány minimalistické prvky s inteligentními řešeními. Bytové jednotky jsou dokonale prosvětlené, působí velkoryse a poskytují prostor, který potřebují rodiny s dětmi. Přestože jsou byty na Praze 3 teprve ve výstavbě, už je značná část rezervovaná a prodaná.

foto: bytyuparku.navackove.czfoto: bytyuparku.navackove.cz

Chcete bydlet v 1. nadzemním podlaží, nebo toužíte spíše po panoramatickém výhledu na okolí z 5. nadzemního podlaží? Praha 3 – Žižkov je vskutku nádherná lokalita, na kterou je radost se dívat z obývacího pokoje.

Lokalita s dobrou občanskou vybaveností

Co člověk, to jiné nároky na bydlení. Praha 3 – Žižkov však nadchne i vskutku náročné jedince, kteří prahnou po co nejširší občanské vybavenosti i pestrých nákupních možnostech. V bezprostřední blízkosti je i vlakové nádraží. V odpoledních hodinách zase můžete vyrazit do nedalekého parku na piknik.

Jestliže vás tedy zajímá prodej bytů v Praze na Žižkově , je nejvyšší čas poohlédnout se po nějakém bytě z projektu Byty u parku.

Článek Developerský projekt Byty u parku nabízí velkoryse řešené bytové jednotky byl publikován 16. března 2021 v 21.15 v rubrice Byt. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...