Betonový plot je nenáročný na údržbu

Betonový plot je nenáročný na údržbu

Dřevěné ploty potřebují pravidelnou péči, například ochranu speciálním lakem. Dřevo je sice přírodní materiál, jenž dokonale zapadne do prostředí zahrady, nicméně je vskutku náročné na údržbu. Pokud hledáte plot, o který byste se nemuseli nijak starat, ale zároveň by nestrádal po estetické stránce, nabízí se vám beton.

Betonový plot je nenáročný na údržbuBetonový plot je nenáročný na údržbu

Beton nevyžaduje takřka žádnou údržbu, je vysoce odolný a má dlouhou životnost, dokonce ani po letech se jeho vzhled nemění. Ploty z betonu se vyrábí v různých barevných odstínech, takže zvolíte takovou barvu, která bude korespondovat s fasádou a okolím nemovitosti.

Životnost betonového plotu je i 40 let

Betonový plot se nemění, a proto je dost možné, že vás i přežije. Uvádí se, že jeho životnost se pohybuje okolo čtyřiceti let. Betonový plot nevyžaduje zásah do terénu, jeho vzhled je přirozený a nejsou vyžadovány další povrchové úpravy. Využití je všestranné a hodí se k jakémukoliv rodinnému domu.

Jestli jste zruční, postavíte si ho svépomocí. Odhluční zahradu od okolního ruchu, což oceníte v případě, kdy bydlíte u hlavní cesty. Vkusně beton zkombinujete s dalšími materiály, jako je dřevo či kov.

Kde si betonový plot objednat?

Hledáte moderní plotové tvárnice? Podívejte se do nabídky společnosti PRESBETON, která má hned několik variant. Velice oblíbený je model Face Block v šedém odstínu, ale i Simple Block v červené barvě. Pokud preferujete neopracovaný vzhled, Duo Stone vás nadchne po všech stránkách.

Betonové tvárnice nejsou ani příliš drahé. Když si spočítáte, kolik vás stojí pravidelná údržba dřevěného plotu a kvalitní dřevo, nakonec vás betonová alternativa vyjde levněji. PRESBETON dodává také dlažby, obrubníky, zákrytové desky, palisády, květináče či lavičky. Tak neváhejte a podívejte se do bohatého portfolia této společnosti.

Článek Betonový plot je nenáročný na údržbu byl publikován 26. srpna 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...