Dřevěné podlahy jedině od profesionální firmy

Dřevěné podlahy jedině od profesionální firmy

Dřevěné parkety s rustikálním vzhledem patří v posledních letech mezi velice oblíbené podlahové krytiny. Není se čemu divit. Dřevo je přírodní materiál, který přirozeně zapadne do jakéhokoliv stylu interiéru, dokonce se dá perfektně zkombinovat s nadčasovým kovem. Stejně jako většina českých domácností, tak i já jsem se rozhodl pro dřevěnou variantu, která propůjčí každému pokoji nádech elegance.

Patřím mezi detailisty, a proto chci mít všechno naprosto dokonalé, až tedy na dřevěné podlahy. Prknům vtiskávají punc ojedinělosti právě nedokonalosti dřeva. Jednotlivé díly podlahy jsou originální, protože se nikdy nestane, aby na fošnách byla vždy jedna a ta samá kresba. A to, že se vyskytne nějaký suk či prasklina? Vůbec mi to nevadí.

Jak vybrat vhodnou firmu?

Sháněl jsem opravdového specialistu na podlahy, jenž by odvedl práci podle mých představ. Internetem jsem tápal několik dní, vypsal jsem si seznam firem působících okolo hlavního města. Bohužel, některé už byly zabrané a měly plné plány na celý rok, jiné zase neměly přívětivé recenze, ale přece jen se na mě usmálo štěstí. Zavolal jsem do společnosti PODLAHY BICAN, která nabízí prvotřídní práci a kvalitní materiály.

Zjistil jsem si, že se jedná o ryze českou rodinnou firmu, jež svým zákazníkům poskytuje kompletní servis. Vyhledal jsem si zkušenosti ostatních zákazníků a byl jsem skutečně překvapen, jaké má ohlasy.

Práce byla odvedená na jedničku

Řekl bych, že možná i na jedničku s hvězdičkou. Podlahář mi vysvětlil, co všechno budou dělat, kolik to bude stát a jak dlouho to bude trvat. Firma termín opravdu splnila, což jsem byl mile překvapen, protože dnešní společnosti většinou s realizací meškají, ať už jde o podlahy anebo stavby.

Profesionálové z PODLAHY BICAN se specializují mimo dřevěných podlah i na laminátové a vinylové podlahy.

Článek Dřevěné podlahy jedině od profesionální firmy byl publikován 10. února 2018 v 21.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...