Vánoce v novém domě? S dřevostavbou to stihnete

Vánoce v novém domě? S dřevostavbou to stihnete

Máte představu, jak dlouho trvá stavba zděného domu? Hodně záleží na tom, kolik financí máte k dispozici. Peníze dokážou stavbu významně urychlit, nicméně stále je nezbytné postupovat po částech a častokrát se vám stane, že řemeslníci, jež potřebujete, mají čas až za měsíc apod. Přitom taková dřevostavba už může za měsíc kompletně stát a být připravená ke kolaudaci.

Dřevostavby na klíč, montované domy, stavebnice. Říkejte si tomu, jak chcete, ale podstata je vždy stejná. Truhláři vyrobí jednotlivé části domů, ty se pak přivezou na místo, poskládají na základovou desku a je hotovo. Když jde vše jako po másle, zhruba za dva měsíce se může kolaudovat. A taková rychlost je u zděných staveb nemyslitelná.

Výhod je daleko více

Rychlost výstavby je ovšem pouze jedním z důvodů, proč lidé čím dál častěji volí stavebnicový dům. Nemalou roli hrají rovněž nízké náklady na bydlení – v nízkoenerge­tických domech utratíte méně za energie, navíc je možné na ně získat dotaci zelená úsporám.

Považujete to za plané řeči? Tak sledujte konkrétní čísla: Čtyřčlenná rodina s montovaným domkem o ploše 100 m2 za rok zaplatí za energie necelých 20 000 korun. Aspoň pokud si nechá postavit domek od firmy J. Group s unikátní technologií využívající tvrdého polyuretanu. Ten představuje nejkvalitnější tepelnou izolaci na trhu, a jelikož je tenčí než starší typy izolace, zabere také méně místa.

Starostí se stavbou bude minimálně

Stavba domu je vždy stresující záležitost, ovšem společnost J. Group se ji snaží svým zákazníkům maximálně ulehčit. Dává jim na výběr z několika typových domků, ale nabízí i možnost sestavit dům na míru. Pomůže také vyřídit stavební povolení a zájemců nabízí možnost prohlédnout si osobně nějaký z již realizovaných domů. Pokud o dřevostavbě uvažujete, určitě by stálo za to setkat se s rodinou, co v ní bydlí, a zeptat se jich na vše potřebné.

Článek Vánoce v novém domě? S dřevostavbou to stihnete byl publikován 11. srpna 2017 v 17.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...