Stylový hrneček 5x jinak

Tagy:  doplňky, nádobí, kuchyně, kancelář, porcelán, barvy

Sponzorované odkazy:

Stylový hrneček 5x jinak

Nádobí je běžnou součástí každé kuchyně, ale také běžným vybavením kanceláří nebo jiných pracovišť, kde se denně od pondělí do pátku nacházíte. Jak doma, tak v zaměstnání byste měli mít, pro lepší pocit, své osobní nádobí jako je například stylový hrníček nebo třeba miska na cereálie a sušené ovoce. Podívejte se na 5 trendy hrníčků, ze kterých se káva a čaj bude pít naprosto skvěle.

Zajímavé a vtipné nápisy jsou vhodné na trička, al stejně tak na nádobí nebo třeba plakáty. Ty se dokonale hodí do každé místnosti doma i v kanceláři. Obstarejte s například tento trendy hrníček, který vám spraví každé ráno a zpříjemní vám i zachmuřený den. Podívejte se nabídku hrnečků na e-shopu BLOOMINGDALES.COM, kde najdete neuvěřitelné množství hrnečků s nápisy. Cena hrnečku je skvělých 399 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Několikrát do roka mají vaši přátelé a rodina narozeniny nebo jmeniny a případně slaví jiná významná výročí, na která jednoduše nemůžete zapomínat. Pro babičku nebo blízkou přítelkyni obstarejte překrásný porcelánový hrneček, který je originálním dárkem a jež by si sama dotyčná osoba nikdy nepořídila. Na e-shopu LUISAVIAROMA.COM najdete tento skvostný kousek již za 1 989 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Člověk si potřebuje čas od času osladit život. Dortíky a čokolády jsou slastí, nicméně neměli byste to s nimi přehánět, neboť cukrovka, vysoký cholesterol a tukové polštářky nejsou ničím, po čem byste toužili. Místo sladkostí si proto dennodenně dopřávejte chuťovky namalované na hrnečku. Pokaždé tak můžete při pití čaje koukat na slastné makronky nebo cookies. Cena hrnečku j na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 599 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Při pořizování hrnečku pro sebe byste měli myslet také prakticky. Nedokážete u stolu chvíli posedět a káva i čaj vám pokaždé vychladnou? Pak vám nesmí chybět stylový termohrneček, který udrží tekutinu dlouho horkou a vám tak lahodný mok bude chutnat i za několik hodin. Hrneček seženete na e-shopu NORDSTROM.COM již od 799 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Pro sebe a partnera můžete obstarat netradiční hrnečky s monogramem nebo alespoň se začátečním písmenem vašich jmen. Nejenom, že si hrnečky nikdy nespletete, ale zároveň budete vědět, že k sobě dokonale pasujete. Hrnečky s písmeny v několika barvách seženete na e-shopu COGGLES.COM od skvělých 235 korun za kus.

Autor: COGGLES.COMAutor: COGGLES.COM

Článek Stylový hrneček 5x jinak byl publikován 19. února 2017 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...