Jiný způsob pití kávy

Tagy:  káva, šálek, šálky, pití kávy, kávový šálek, šálek na kávu, nádobí, keramické nádobí, nápojová keramika, hrnek, hrneček, hrnek na kávu, sklo, nápojové sklo, malování, ruční práce, kreslení, malíř

Sponzorované odkazy:

Jiný způsob pití kávy

Pití kávy, pro někoho každodenní závislost, pro jiného rituál, se kterým je spojen servis i samotné popíjení.

Kolekce kávového servisu pochází z dílny mladičké malířky a keramičky Esther Coombs, která ilustruje šálky svými příběhy. Její díla jsou atypická především tím, že dokáže kombinovat různé styly, různé materiály ba dokonce různé předměty v jeden jediný.

Její umění spočívá v tom, že transformuje sklenku na víno, šálek na čaj a podšálek do jednoho jediného výrobku, kterému vtiskne svými ilustracemi neopakovatelné kouzlo. Všechny neobvyklé šálky jsou vyrobeny ručně, zacházet se s nimi musí velmi opatrně a též se musí omývat v ruce.

Kolekce unikátních šálků je vyrobena z recyklovaných položek, zpravidla se jedná o nepotřebný, vyhozený nebo nijak dále nezužitkovaný nápojový servis.

Každý šálek je vyroben s velkou láskou, která ho provází od počátku až k předání zákazníkovi. Ten jej dostane dárkově zabalený v hedvábném papíru, v krabičce z recyklovaného materiálu a doplněné informační cedulkou nesoucí údaje o daném výrobku.

Ručně malované a originálně zpracované kávové šálky jsou přínosem do moderních domácností, stejně tak i pro komerční akce, oslavy a různá výročí.

netradiční snoubení materiálů i tvarůnetradiční snoubení materiálů i tvarů
ruční malba vtiskne šálku vlastní rukopisruční malba vtiskne šálku vlastní rukopis

http://www.criadesignblog.pop.com.br

Článek Jiný způsob pití kávy byl publikován 28. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...