Šálky a sklenice z barevného hliníku

Tagy:  nádobí, hrneček, atypické nádobí, hliníkové nádobí, kuchyňské nádobí, skleničky, kelímky, džbány, hliník, nápojové sklo

Sponzorované odkazy:

Šálky a sklenice z barevného hliníku

Sklenice, skleničky či nápojové sklo, patří k vybavení domácnosti, které musí hrát prim. Nápojové sklo se zpravidla dělí dle toho, co v něm budeme podávat. A tak máme nápojové sklo na alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje, sklo na teplé a studené nápoje, sklo na pivo nebo na víno.

Ve světě skla chybí hravost a kreativita, která přichází v podobě hliníkových kelímků na všechny druhy nápoje. K velkým přednostem hliníku patří jejich hmotnost, ačkoli jsou velmi lehké vykazují značnou dávku stability. Hliník také nepodléhá korozi, je trvanlivým materiálem a odolný vůči běžnému opotřebení.

Nápojové kelímky z hliníku jsou designově velmi zajímavé, plusem jsou dekorativní barvy a chladný kovový vzhled. Barevnost je právě v kurzu, letní sezoně bude dominovat oranžová, černá, fialová a odstíny modré.

Hliníková kolekce nádobí však zdaleka nekončí pouze u nápojových kelímků, nabídka zahrnuje džbány na nápoje, tácy a podřády. Celá kolekce se nese v duchu lehkosti, decentnosti, jednoduchosti a především vysoké míry vkusnosti.

Příjemné zpestření nevšedního dne v podání hliníkového nápojového nádobí.

exkluzivní kolekce hliníkového nádobíexkluzivní kolekce hliníkového nádobí

zdroj: http://www.decoesfera.com

Článek Šálky a sklenice z barevného hliníku byl publikován 21. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...