Čeští výrobci plastových oken. Poradíme, na koho se obrátit s vaším projektem.

Čeští výrobci plastových oken. Poradíme, na koho se obrátit s vaším projektem.

Rozhodli jste se vyměnit ve vašem domě či bytě okna? Preferujete moderní technologie? Máte rádi komfort, ale nechcete zbytečně vyhazovat peníze? Dáváte přednost jednoduchému spolehlivému řešení? Pak jsou pro vás plastová okna tou nejlepší volbou. Jistě oceníte jejich bezúdržbový provoz, skvělé izolační vlastnosti, barevnou stálost a celou řadu nadstandardních prvků, které dělají z plastových oken velmi silného a spolehlivého partnera.

Česká plastová okna přinášejí kvalitu

Plastová okna českých výrobců dosahují dnes již té nejvyšší kvality a jsou vyráběna firmami, které mají v oboru i více než dvacetiletou tradici. Pro výrobu jsou používány špičkové komponenty, např. německé plastové profily REHAU GENEO, které jsou oblíbeny nejen pro snadnou údržbu, dlouhou životnost, ale i kvůli vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem. Plastová okna jsou osazována i celoobvodovým kováním, které zvyšuje odolnost proti násilnému vylomení okna a zajišťuje vyšší přítlak rámu k oknu po celém obvodu. Pro dokonalejší tepelnou izolaci se také využívají speciální termomoduly.

Nízkoenergetický dům v Dánsku, Foto: Sten PorseNízkoenergetický dům v Dánsku, Foto: Sten Porse

Vyberte si firmu, která má dobré reference

Při výběru oken je nejlepší vsadit na skutečné profesionály, kteří mají s výrobou i montáží plastových oken letité zkušenosti. Na českém trhu je jich několik. Když ale vsadíte na plastová okna SULKO, tak se rozhodně nespletete. Výrobou oken se zabývají již od roku 1993 a přinášejí skutečnou kvalitu, podloženou zkušenostmi a celou řadou spokojených zákazníků. SULKO přináší mnoho možností a záleží jen na vaší volbě a požadavcích. V nabídce najdete plastová okna Profi+, Profi Line, Optimo Line, HR+, Synego, Classic Line, Classic Design, Alu Clip a SULKO Vent. Každý typ má své specifické vlastnosti a výhody. Jedno však mají všechna okna SULKO společné. Je to kvalita. Zkrátka, reference SULKa mluví samy za sebe. Tato okna najdete nejen v rodinných, bytových či panelových domech, ale také v administrativních a komerčních budovách.

Rozhodnete-li se pro plastová okna, kontaktujte společnost SULKO. Uvidíte, se vším vám rádi poradí. Ucelený systém řešení oken ocení i ti nejnáročnější.

Článek Čeští výrobci plastových oken. Poradíme, na koho se obrátit s vaším projektem. byl publikován 27. června 2016 v 23.15 v rubrice Dům. Autorem článku je anonymní autor. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...