Doplňky podle Kate Spade

Tagy:  doplňky, byt, dům, dekorace, kuchyně, jídelna, obývací pokoj, kate spade

Sponzorované odkazy:

Doplňky podle Kate Spade

Doplňky a dekorace dělají byt bytem a nutno podotknout, že by bez nich bydlení působilo nudně, fádně a především nezabydleně. V takové bydlení by se nikdo necítil příliš dobře, proto je třeba i na ty nejmenší detaily v domácnosti myslet a vhodně je do interiéru začlenit. Chtěli byste dát bytu či domu nový styl, pořídit si zajímavé kousky, které jen tak někdo doma nemá? Pak se podívejte na nejnovější kolekci od Kate Spade, která vám naprosto učaruje.

Kate Spade je značka pocházející z New Yorku a její autorkou je, jak název napovídá, talentovaná návrhářka a designerka Kate Spade. Ta vyrábí především krásné kabelky a jiné doplňky, ale také věci do domácnosti, které mají styl, glanc a jsou elegantní a velmi vkusné. Pakliže chcete, aby bylo vkusné a přitom nevšední i vaše bydlení, pak víte, na koho se můžete s důvěrou obrátit.

Každý ve své domácnosti musí mít sadu nádobí, která slouží k přípravě pokrmů a také ke stolování jakožto takovému. Základem jsou samozřejmě talíře, misky, ale také skleničky a hrnky. I nádobí vám může vykouzlit úsměv na rtech a udělat hezčí den, proto byste si měli obstarat takové kousky, které budou vtipné, inovativní a netypické. A přesně takové jsou tyto hrníčky od Kate Spade, které pořídíte na e-shopu NEIMANMARCUS.COM již od 490 korun za kus.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Dochucovadla jsou základem každého vaření a rozhodně se bez nich nelze obejít. Co doma nemusíte mít jsou různé chemie jako je polévkové koření a glutamáty, co ale jídlu dodá skvělou a nezaměnitelnou chuť, jsou kombinace soli a pepře, které na stole jednoduše nesmí chybět. Obstarejte si stylovou solničku a pepřenku, které jsou od značky Kate Spade originální a opravdu jedinečné. Jejich cena je na e-shopu BLOOMINGDALES.COM 790 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COMAutor: BLOOMINGDALES.COM

Jistě jste si stačili všimnout, že je v posledních letech opět neuvěřitelně v módě retro, a to snad ve všech jeho podobách. 60. léta, hippies, vintage styl a mnoho dalších se objevují jak v módě, tak v interiérech a pokud chcete mít bydlení originální a nevšední a přesto nadčasové, pak byste měli vsadit právě na retro kousky. Skvělým tipem je například retro nádobí v barevvém provedení, které zakoupíte na e-shopu NORDSTROM.COM.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Pokud rádi a často vaříte, pak pravděpodobně nespotřebujete všechny suroviny najednou a nejspíš budete muset čas od času některé ukládat anebo si je připravovat na druhý den do práce, případně dětem do školy jako svačinu. Ať už je to tak či onak, neměly by vám chybět stylové krabičky, které budou ozdobou lednice i celé kuchyně. Podívejte se opět na e-shop NORDSTROM.COM, kde si jistě vyberete.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Doplňky podle Kate Spade byl publikován 29. června 2016 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...