4 interiéry, které vás dostanou

Tagy:  bydlení, dům, byt, barvy, kombinace, nábytek, doplňky

Sponzorované odkazy:

4 interiéry, které vás dostanou

Jistě nejste žádnou výjimkou, pokud chcete mít své bydlení nejenom útulné, ale také designově propracované a moderní. Je všeobecně známo, že se budete ve svém obydlí cítit komfortně a jak se říká „jako doma“, pokud si jej zařídíte k obrazu svému. A ruku na srdce, kdo by se cítil příjemně v obklopení zašedlých stěn, špinavého starého koberce a nabídku z doby dávno minulé v zařízení „co dům dal“. Hledejte inspiraci pro své bydlení a stále nevíte, jak obývací pokoj, kuchyni nebo ložnici zařídit? Máme pro vás pár krásných interiérů, které vás dostanou.

Pokoj zalití sluncem

Teplé barvy v pokoji vždy hrají prim, neboť jsou příjemné a člověk se v jejich obklopení cítí dobře. Kombinovat je můžete spolu s obdobnými odstíny, kdy vytvoříte souznění tón v tónu anebo lze naopak zaimprovizovat s barvami světlými či černou, která je nadčasová a do interiéru se vždy hodí. Příjemnou barvou je rozhodně hořčicově a medově žlutá, která se skvěle vyjímá v obývacím pokoji. Nepříliš vhodná je v ložnici, které by naopak měly vévodit tóny bledé a studenější, jež jsou ideální pro spánek. Ke žluté pohovce a doplňkům laďte zlatou a kovovou a nebojte se ani kombinace kůže a lesklých materiálů, jež spolu vytvoří přímo luxusní symbiózu.

Autor: ANYASDESIGNSAutor: ANYASDESIGNS

Pastelky do pracovny

Pracovna je zpravidla místem, kde se pracuje anebo studuje, proto by měla být zařízena účelně, prakticky a tak, aby nerušila a neodváděla vaši pozornost jinam. Výrazný obraz nebo halucinogenní tapeta naproti psacímu stolu nejsou vhodnou volbou. Co je naopak skvělé jsou jemné pastelové barvy, které jsou optimistické a podněcují kreativitu a tvůrčího ducha. Například jemný růžový nábytek, mentolová židle, meruňkové zdi a bílá podlaha jsou trefou do černého.

Autor: ANYASDESIGNSAutor: ANYASDESIGNS

Starorůžová není jen pro ženy

Když se řekne růžová, většina žen se radostně zatetelí a muži s hrůzou vytřeští oči, neboť by interiér právě v této barvě asi nechtěli. Vkus žen a mužů se obecně příliš neslučuje a proto je zapotřebí najít jistý kompromis, se kterým budou souhlasit obě pohlaví. Růžová však není výhradně ženskou záležitostí a určitě ne v případě, kdy se jedná o starorůžovou. Ta je velmi příjemná a kombinaci s přírodními barvami a dřevem může vypadat skvěle nejenom v ženském bytě.

Autor: ANYASDESIGNSAutor: ANYASDESIGNS

Barvy podzimu po celý rok

Samozřejmě i interiér je značně ovlivněn změnou ročního období, ovšem museli byste být milionáři, kdybyste každé jaro, podzim, zimu a případně i léto měnili kompletně celý byt a pořizovali si nábytek v aktuálních barevných trendech. Interiér by měl být nadčasový a ideálně volen tak, aby vám vyhovoval naprosto po celý rok. Krásnou a hřejivou variantou je například obývací pokoj v typicky podzimních zemitých barvách nachové a okrové. Barvy jsou sami o sobě poměrně neutrální a tak k nim lze ladit jak barvy světlé, tak tmavé a snesou rovněž dřevo, kámen i sklo, kov a plast.

Autor: ANYASDESIGNSAutor: ANYASDESIGNS

Článek 4 interiéry, které vás dostanou byl publikován 14. března 2016 v 16.00 v rubrice Byt a Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...