Domácnost ve znamení zelené

Tagy:  barva, zelená, doplňky, byt, dům, jaro

Sponzorované odkazy:

Domácnost ve znamení zelené

Zima se dává na ústup a spolu s ní také ony ponuré a zemité barvy, které jsou typické jak pro šatník, tak pro domácnost a interiér jakožto takový. Lidé si tuto skutečnost mnohdy vůbec neuvědomují, ale změnami podnebí jsou ovlivňovány neuvěřitelným způsobem. S příchodem zimy si automaticky pořídíte šedé květináče, bílé svíčky a vlastně i přemýšlíte o tom, že byste vymalovali a pořídili si tmavší závěsy. Jakmile nastane jaro, celý byt i dům vám rozkvete, projasní se a po šedých, nachových a okrových odstínech není ani vidu ani slechu. Přemýšlíte, jakými tóny přivítat letošní jaro? Pak se zaměřte na zelenou, která je synonymem pro probouzení se přírody.

Zahalte se do soukromí

Pokud žijete v přízemí anebo máte rodinný domek, pak by volná okna byla doslova jako výkladní skříň, do které by se zvědaví sousedé a kolemjdoucí velmi rádi dívali. Každý člověk přirozeně touží po soukromí a klidu, proto nedovolte okolí aby vám tento nárok odpáralo a pořiďte si stylové závěsy, které navíc svědčí interiéru. Ideálně vsaďte na jemnou limetkovou zelenou, která si skvěle rozumí se světlými odstíny, dřevem, kamenem a vším, co má něco společného s přírodou. Tyto krásné závěsy koupíte na e-shopu THEHUT.COM již za skvělých 1 735 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Květy i v neživé podobě

Živé květiny jsou v bytě nebo době samozřejmostí, obzvláště pak na jaře, kdy příroda bují a vše krásně kvete a voní na kilometry daleko. Vědecké studie ale dokazují, že nejenom živé květy, ale také veškeré rostlinné motivy zanesené na plátně nebo v případě jakýchkoliv uměleckých děl, jsou pro soužití skvělou volbou. Pozitivně totiž ovlivňují myšlení, přemýšlení a mají vliv na optimistickou a veselou náladu. Abstraktní motivy nebo dokonce halucinogenní plátna vyměňte raději za květiny a rostlinky a budete se mít ještě lépe, než doposud.

Autor: KOHLS.COMAutor: KOHLS.COM

Myslete na detaily

Při zařizování bytu nebo jeho rekonstrukci byste neměli zapomenout ani na ty nejdrobnější detaily a drobnosti, které právě dělají interiér tolik poutavým a příjemným. Obzvláště v případě, kdy do domácnosti nechcete tolik investovat, ale pouze byste ji rádi dodali trochu toho jarního tepla a svěžesti, zaměřte se právě na ony doplňky. Výborným tipem jsou například výrobky značky IMPROVEMENTSCA­TALOG, která přichází s jarní kolekci inspirovanou provance, vintage a retrem, kde se pojí návrat do minulosti, s přírodními materiály a krásnými jemnými barvami, jako je například tato zelinkavá. Praktický věšák na oblečení a doplňky koupíte na e-shopu IMPROVEMENTSCA­TALOG.COM již za senzačních 712 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCATALOG.COMAutor: IMPROVEMENTSCATALOG.COM

Článek Domácnost ve znamení zelené byl publikován 19. března 2016 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...