Starorůžová v interiéru - to nemá chybu!

Tagy:  byt, dům, bydlení, růžová, starorůžová, design, nábytek, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Starorůžová v interiéru - to nemá chybu!

Interiér a jeho zařízení podléhá módním trendům stejně tak jako oblečení nebo obuv. Ovšem zatímco kalhoty vás stojí většinou pár set korun a můžete je tudíž kdykoliv vyměnit za novější model, taková sedací souprava může stát desítky tisíc korun, proto byste si celkové zařízení bytu měli vždy důkladně promyslet. Plánujete rekonstrukci nebo se poohlížíte po něčem zbrusu novém, co je trendy, aktuální a co bude stylové pravděpodobně i za několik dalších let? Pak vsaďte na jemnou a neotřelou kombinaci hnědé a růžové, které společně tvoří dokonalou dvojici.

Co dokáže každé bydlení neuvěřitelně zvelebit a také změnit, jsou tapety. Během několika málo minut rázem získáte zcela jiný prostor, který díky správně zvolenému druhu tapety může být najednou opticky větší, oválnější, podlouhlejší, barevnější a útulnější. Kombinace starorůžové a hnědé s béžovou je neuvěřitelně zajímavá a hodí se jak do moderních bytů, tak do domů, kde převládá dřevo a třeba i rustikální nábytek. Vyberte si ze široké nabídky krásných tapet na e-shopu ALLPOSTERS, a to za pouhých 280 korun za metr čtvereční.

Autor: ALLPOSTERSAutor: ALLPOSTERS

Máte tak nějak zažité, že by sedací souprava měla mít spíše neutrální barvu a držíte se toho, že hnědou nebo černou nikdy nic nezkazíte? Pak se ale sami dobrovolně ochuzujete o krásný kus nábytku, který by v interiéru mohl mnohé změnit, a to samozřejmě k lepšímu. Co říkáte například na tuto růžovou pohovku od znaky HAUSLONDON, která naprosto dokonale koresponduje s dřevěnou podlahou.

Autor: HAUSLONDONAutor: HAUSLONDON

Při zařizování bytu je velmi důležité myslet také na ty nejmenší detaily a drobnosti, které dělají byt bytem. Spousta lidí klade enormní důraz na nábytek, kdežto například lustr a lampy opomíjí. To je ovšem ohromná škoda, neboť právě vhodně zvolený lustr může být tou pravou třešinkou na dortu. Pořiďte si například tuto novinku ze zimní kolekce od FINNISHDESIGNSHOP, kterou pořídíte za 3 999 korun.

Autor: FINNISHDESIGNSHOPAutor: FINNISHDESIGNSHOP

Koberce jsou v domácnosti sice spíše nepraktické, neboť v sobě drží spoustu prachu a nebezpečné roztoče, avšak menší, kusové koberečky jsou příjemným zpestřením jinak nudné plochy a například v obývacím pokoji, v oblasti sedací soupravy, může hřát, což jistě uvítáte. Pokud nechcete koberec v jedné barvě a s vysokým chlupem, vsaďte například na tento originální kousek od CRATEANDBARREL, který vás na stejnojmenném e-shopu vyjde přibližně na 8 977 korun za kus.

Autor: CRATEANDBARRELAutor: CRATEANDBARREL

V žádném bytě nebo domě by zdi neměly zet prázdnotou a proto vám doma nemohou chybět nástěnné malby, fotografie nebo obrazy. Pokud nevíte, co by se k růžovému a hnědému interiéru nejlépe hodilo, podívejte se na atraktivní nabídku od značky THE FUTUREPERFECT, která přichází z novou řadou úchvatných a naprosto fenomenálních obrazů, které nemají obdobu. Hnědé plátno s abstraktní malbou je stylově doplněnou jemný růžový rám. Cena obrazu se pohybuje okolo 13 244 korun.

Autor: THEFUTUREPERFECTAutor: THEFUTUREPERFECT

Nedovedete si představit jinou barvu nábytku, než je přírodní dřevo či bílá napodobenina? Pak se nechte překvapit novinkou od značky OUT THERE INTERIORS, která navrhla kolekci skříní a komod v unikátním starorůžovém provedení, které naprosto dokonale pasuje k dřevěným podlahám a k prakticky jakémukoliv interiéru. Komody můžete pořídit již od 17 999 korun.

Autor: OUTTHEREINTERIORSAutor: OUTTHEREINTERIORS

Článek Starorůžová v interiéru - to nemá chybu! byl publikován 6. února 2015 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...