6 tipů na extravagantní křesla nejenom do obývacího pokoje

Tagy:  nábytek, bydlení, interiér, design, nakupování, barvy, styl, trendy

Sponzorované odkazy:

6 tipů na extravagantní křesla nejenom do obývacího pokoje

Pakliže máte větší rodinu, která se do bytu nebo domu sotva vejde, těžko si vystačíte s klasickou pohovkou nebo sedací soupravou. Abyste oblíbený film mohli sledovat všichni, musíte si zkrátka obstarat alespoň jedno křeslo, kde se usadíte vy nebo hlava rodiny. Proč si ale pořizovat další nudnou variantu, když jsou zde extravagantní barevné varianty, které interiér oživí během okamžiku?

Kůže z módy asi nikdy nevyjde a obzvláště ne ta v interiéru. Designéři moc dobře vědí, že se k tomuto populárnímu materiálu lidé stále vracejí, proto jím obchody zaplavují po celý rok. Většina koženého nábytku je v černé, bílé nebo hnědé barvě, nebojte se vybočit z těchto zajetých kolejí a obstarejte si zajímavější variantu, která jistě potěší i hravé děti. Co říkáte například na toto kanárkově žluté křeslo značky Hackney? Vše může být již za 12 344 korun.

Autor: HAUSLONDONAutor: HAUSLONDON

Lidé se mnohdy bojí výrazných barev a jakmile přijde řeč na interiér jejich obydlí, jsou velice konzervativní. Mají strach, že se jim barevný interiér brzy okouká a přestane je bavit. Opak je ale pravdou, je vědecky prokázáno, že barvy v bytech a domech povzbuzují náladu a dodávají energii, a to nejenom ráno, ale také večer, kdy ji máte obvykle nedostatek. Obstarejte si například toto pohodlné semišové křeslo z kolekce Hepburn za 11 999 korun.

Autor: CONRANSHOPAutor: CONRANSHOP

V módě jsou opět jakési aristokratické prvky, které zavánějí romantismem, barokem a také oblíbenou secesí, která se ve vintage domech objevuje čím dál častěji. Není se čemu divit, takový nábytek je totiž velmi nadčasový a působí opravdu elegantním a exkluzivním dojmem, po kterém spousta lidí, především pak žen, jednoduše prahne, Toto jemné křeslo s pozlaceným kovem pořídíte na Oka direct za super cenu 18 310 korun.

Autor: OKADIRECTAutor: OKADIRECT

Dalším secesním kouskem je unikátní křeslo z dílky designérky Kathy Kuo, která svými kolekcemi rozhodně umí zaujmout a vyvolat rozruch, Obdobné prvky se již objevovaly na dekoracích typu polštáře a deky, nyní se návrhářka odvázala ještě víc a postavy přesunula na jednotlivé kusy nábytku. Tento model vás tak vyjde na 71 265 korun.

Autor: KATHYKUOHOMEAutor: KATHYKUOHOME

Potrpíte-li si na extravaganci a futuristické modely, pak si rozhodně musíte obstarat tento stylový kousek, který pochází od značky Fiam. Ta se zaměřuje na netradiční kousky, které jsou na první pohled jednoduché a poměrně obyčejné, nicméně v interiéru zazáří a vždy se stanou ústředním prvkem celé místnosti. Pakliže vás toto, neméně komfortní křeslo, zaujalo, můžete si jej pořídit na Made in Design již od 8 766 korun.

Autor: MADEINDESIGNAutor: MADEINDESIGN

Pokud svět módy a bytové designu alespoň trochu sledujete, pak jste si nemohli nevšimnout aktuálního trendu, který zaplavuje ulice a výlohy všech moderních obchodů. Řeč je samozřejmě o metalických odstínech a odlescích, které hlásí grandiózní comeback. Je-li vám tento trend blízký a nebojíte se jej zakomponovat i do bydlení, pak se podívejte na novou podzimní kolekci od Saba Amelie, která přichází například s tímto modelem, a to za 34 233 korun.

Autor: ALLMODERNAutor: ALLMODERN

Článek 6 tipů na extravagantní křesla nejenom do obývacího pokoje byl publikován 14. října 2014 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...