Pestrobarevná křesla Xalcharo

Tagy:  křeslo, křesla, nábytek, interiérový nábytek, odpočinkový nábytek, moderní, atypický, unikátní, stylový

Sponzorované odkazy:

Pestrobarevná křesla Xalcharo

Barvy začínají být trendy, období barevného minimalismu střídá období pestrobarevného šílenství. Vkusu se meze nekladou, pokud patříte do skupiny vyznávající barevnost, potom se vám zaručeně zalíbení křesla Xalcharo.

Kolekce pestrobarevných křesel a židlí Xalcharo, zobrazuje živou a elegantní paletu barev, vzorovaného provedení. Společnost KMP Furniture klade při tvorbě velký důraz na detail v kombinaci s jedinečností řemeslné výroby.

Křesla Xalcharo jsou pečlivě sestavěna, čalounění je ručně šito, aplikace vznikají na základě dlouhodobých zkušeností v dané technice. Inspirací k použitým motivům jsou látky několik stovek let starých, tvorba a styl motivů tedy vychází z dávné minulosti.

Kombinace pokročilé techniky, ručního zpracování a kvality odvedené práce dodávají nábytku až sochařské provedení. Křesla působí velmi živě, vyvolávají emoce radosti i smutky, navozují pocit nostalgie vracející nás do minulosti …

Výjimečností je originalita ručního zpracování – každý kus je originál, není možno najít dva kusy úplně stejné.

pestrobarevná variace komfortních křeselpestrobarevná variace komfortních křesel
kolekce křesel Xalcharokolekce křesel Xalcharo

zdroj: http://www.kmpfurniture.com/

Článek Pestrobarevná křesla Xalcharo byl publikován 22. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...