Ladné křivky křesla Bao

Tagy:  křeslo, nábytek, moderní nábytek, sedací nábytek, interiérový nábytek, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Ladné křivky křesla Bao

Naštěstí jsou již dávno pryč doby, kdy křesla disponovaly jednotným tvarovým, materiálovým a téměř i barevným provedením. Moderní doba přinesla nové materiály, díky nimž lze nábytek tvarovat dle nákresu.

Nábytkoví designéři se při tvorbě nových výrobků zaměřují především na stránku pohodlí v kombinaci se vzhledem – estetickým provedením. V některých případech se kombinace pohodlí versus design povede méně, jindy zase více.

Velmi povedeným návrhem je křeslo BAO, jež vyniká především díky kompaktní struktuře a tvarové oblosti. Přítomnost designových křivek činí z křesla Bao velmi atraktivní kus nábytku, jenž zaujme na první pohled. Na rozdíl od ostatního nábytku je křeslo Bao velmi estetické i ze zadní strany, z určitého úhlu připomíná tenisový míček.

Kombinace materiálu kůže a pevné tkaniny působí stylově a elegantně, samozřejmostí je i pohodlnost a uživatelská komfortnost. Barevná kombinace celkového designu křesla je velmi atraktivní a pomáhá vytvářet ucelený elegantní vzhled. Velmi vydařený kousek od nábytkářské společnosti Eoos.

elegance sama sebeelegance sama sebe

zdroj: http://www.eoos.com

Článek Ladné křivky křesla Bao byl publikován 28. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...