Moderní křesla do našeho interiéru

Tagy:  nábytek, křesla, design, tradiční, ratan, plast

Sponzorované odkazy:

Moderní křesla do našeho interiéru

Křesla jsou funkčním nábytkem, který můžeme bez delšího rozmýšlení umístit prakticky do jakékoli místnosti. Vždy poslouží a udělají dojem.

Netradiční inspirace

Každý interiér je jiný a něčím zvláštní. Umístěním zajímavého křesla vytvoříme jedinečnou atmosféru a můžeme místnosti dodat i zcela nový ráz. Masivní polstrované křeslo v neutrálních odstínech nám připomene staré dobré časy. Luxusní ratanové odpočívadlo s polstrováním v bíle barvě je pohodlným místem k odpočinku pro nás, i naše návštěvy. Zdobené bílé křeslo by neudělalo ostudu ani v královském paláci a u nás doma na sebe strhne veškerou pozornost. Do zahrady i do domu můžeme umístit jednoduché a praktické ratanové sedátko.

Křesla v tónech bílé a hnědéKřesla v tónech bílé a hnědé

Někdo rád moderní

Do moderních interiérů patří jedině moderní křesla. Rozměrné pohodlné růžové křesílko s podnožkou očaruje svou výraznou barvou a každý si jej zamiluje pro komfort, který poskytuje. Skutečně netradiční posezení nabízí tvarovaná stříbrná koule. Sci-fi filmy nám jistě připomene zajímavé černé kulaté křesílko. Originálním kouskem, který najde své uplatnění v každé domácnosti je červené křeslo, které poslouží také jako kancelářská židle.

Troška modernyTroška moderny

Pestré barvy pro naše obydlí

I nudnou místnost rozzáří barevný doplněk či kus nábytku. Měkká fialová židlička báječně vypadá a skvěle se v ní sedí. Designová žlutá lenoška poskytuje neuvěřitelný komfort a umístěná v prostoru dělá ohromný dojem. Nízké taburetky v pestrých barvách jsou skladné a přitom nabízí široké využití. Uplatnění najdou také v dětském pokoji. Moderní křeslo s kovovou konstrukcí a příjemným červeným polstrováním si zamilujete.

Křesla v pestrých barváchKřesla v pestrých barvách

Nádech starých časů

Luxusem a elegancí dýchají zdobená křesla, se kterými se vrátíme v čase. Klasické béžové křeslo bez opěrek pro ruce oceníme v pracovně, ložnici, ale i v hale. Příjemně tvarované a velmi pohodlné křesílko s modrým polstrováním se pro nás stane oblíbeným místem k odpočinku. Opravdovým skvostem je světlé polstrované křeslo s potahem s ornamenty květin. Poskytne nám příjemné posezení a opěrky pro ruce nabízí výjimečný komfort, ať už se v něm rozhodneme dělat cokoli.

Inspirace tradicemiInspirace tradicemi

Extravagance

Také moderní a extravagantní křesla se mohou dostat do našich pokojů. Elegantní průhledné křesílko s fialovým podsedákem je praktické a pohodlné. Roztomilé měkké křeslo v temně červené barvě nám dovolí skvěle se v něm uvelebit a vychutnat si nikým a ničím nerušený odpočinek. Více jako bytový doplněk než nábytek vypadá extravagantní černé křeslo. Příjemné posezení nám nabídne také originální židlička/křeslo v pískové barvě.

Rozmanitost extravagantních tvarůRozmanitost extravagantních tvarů

Článek Moderní křesla do našeho interiéru byl publikován 12. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...