3 tipy pro tapetování

Tagy:  tipy, tapetování, obývací pokoj, dětský pokoj, doplňky

Sponzorované odkazy:

3 tipy pro tapetování

Tapeta, pod tímto pojmem si mnozí z vás vybaví nevzhledné kusy papíru, které na zdi nedrží, dělají nehezké boule, po čase se olupují a také blednou. V dobách komunismu tapety takto opravdu vypadaly, dnes je tomu ale jinak a tento bytový doplněk by měl být nedílnou součástí každé domácnosti, neboť vždy a všude vypadá naprosto famózně. Pokud byste si do svého obydlí tapetu rádi pořídili, ale nevíte kam ji umístit a jakou variantu zvolit, nechte se trochu inspirovat…

Jedinečný bytový doplněk

Tapeta je jedinečným bytovým doplňkem, který místnosti dodá přesně takový charakter, jaký chcete a především ji dokáže pozvednout na zcela jinou úroveň. Velmi populární variantou tapet jsou například nejrůznější ornamenty, napodobeniny kamene, cihly nebo dřeva, které se v silnějším pruhu umístí například vedle obývací stěny, za plazmovou televizi nebo okolo krbu. Zkrátka kdekoliv, kde vynikne, ale přitom tak nějak splyne s celkovým prostředím místnosti. Pokud máte pocit, že vašemu obývacímu pokoji něco chybí, pořiďte si stylovou tapetu dle vlastního vkusu a jednoduchým tahem ji umístěte přesně tam, kde by se vám líbila.

tapeta jako jedinečný doplněk, autor: v3walltapeta jako jedinečný doplněk, autor: v3wall

Jako praktické řešení

Tapeta slouží především jako designový výstřelek a k oživení nudného vzhledu interiéru, ovšem v mnoha případech může zastávat i velmi praktickou funkci, která může jednoduše a efektivně vyřešit vcelku nepříjemný problém. Vaše dítko si rádo hraje s fixami a svou oblíbenou malůvkou vám zvěčnil zeď? Podařilo se vám vystříknout kečup na stěnu v jídelně a mnoho dalšího? Pak se obraťte na skvělou krycí funkci tapety a fleky, skvrny či jiné nešvary, které by šly horko těžko smýt, prostě zakryjte.

Ozdoba pro děti

Děti samozřejmě chtějí vlastní pokojíček, ovšem jakmile jej mají, málo kdy si v něm vydrží hrát celé hodiny a co hůře, mají často problém v něm strávit noc. Pokud chcete, aby si svou místnůstku vaše ratolesti zamilovaly a toužily v ní trávit každičký okamžik, ozdobte jim zdi jejich oblíbenými pohádkovými postavičkami či obrázky, které mají rády. Jak tuto situaci ale vyřešit, pokud nechcete zdi na trvalo pomalovat? I v tomto případě pořiďte praktické tapety, které jednoduše nandáte a stejně tak snadno zase odejmete.

Tapeta oživí i dětský pokoj, autor: tapetadobytuTapeta oživí i dětský pokoj, autor: tapetadobytu

Článek 3 tipy pro tapetování byl publikován 29. října 2013 v 12.00 v rubrice Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...