Tapeta trojrozměrné dimenze

Tagy:  tapety, interiérové tapety, tapeta, umístění tapet, aplikace tapet, tapetové vzory, moderní interiér, tapeta jako police, multifunkční tapeta, polička, police, regál, 3D tapety, trojrozměrná tapeta

Sponzorované odkazy:

Tapeta trojrozměrné dimenze

Jednou ze změn interiérové designu může být aplikace netradičních tapet, které nejen dobře vypadají, ale zároveň jsou i praktické. Na téma interiérových tapet bylo již napsáno nesčetně článků, jenž vypovídaly nejen o designu tapet, ale také o jejich aplikaci a typech.

Dnes se však poohlédneme za tapetami vyšší třídy, které v interiéru působí trojrozměrným dojmem. Tradiční tapetování bylo povzneseno na nekonvenční designový nápad, který vypovídá o jedinečné alternativě doposud nudných stěn.

3D tapeta je ojedinělá nejen ve své podobě, ale také ve svém praktickém využití, neboť jednotlivé záhyby mohou sloužit zároveň jako funkční reál či polička. V ostatních případech prázdný prostor se může v podobě 3D tapety využít pro vložení knih nebo jiných, drobných dekoračních předmětů.

Hlavní myšlenkou autora 3D tapety, Kicki Edgrena Nyborga, bylo vtisknout interiéru nový rozměr a také nové funkční možnosti, které lze díky tapetě docílit. Tapety disponují především geometrickými vzory, velmi často se opakují asymetricky řešené linky nebo abstraktní obrazce.

Manipulace s 3D tapetami není nikterak složitá, avšak pokud se budeme do nanášení tapet pouštět sami, je nutné si předem důkladně prostudovat manuál. Složitější aplikace však přináší kýžený výsledek, a tak se po namáhavé práci budeme moci pochlubit unikátní ozdobou.

skryté využití volného prostoruskryté využití volného prostoru
moderní a stylové vzorymoderní a stylové vzory
originální, praktické a trendyoriginální, praktické a trendy

Zdroj: http://dornob.com/…orating-idea

Článek Tapeta trojrozměrné dimenze byl publikován 16. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Top 10

  1. Jak si díky bazénu udělat ze zahrady luxusní resort
  2. Konve a konvičky pro každého zahradníka. Víte, jak si vybrat tu správnou pro vás?
  3. Je lepší rekonstruovat anebo prodat nemovitost?
  4. Červenec na zahradě
  5. Jak se zbavit slimáků?
  6. Jak si květinami ozdobit interiér?
  7. Proč doma (ne)malovat tmavými barvami?
  8. Jaké jsou hlavní zahradní trendy 2024?
  9. Jak si díky bazénu udělat ze zahrady luxusní resort – II. díl
  10. Letní trendy v oblasti bydlení

Tagy

bydlení nábytek zahrada stěhování kuchyně dekorace zabezpečení domu keře židle

Doporučujeme

Na nic nečekejte a pořiďte si nový byt v Praze již od 1,2 milionu Kč včetně DPH, na výběr mnoho lokalit.

Do bytu či domu kvalitní dřevěnou podlahu.

S bydlením je silně spojena i rekreace a dovolená, hlavně po dobře odvedené práci. Dopřejte si příjemnou dovolenou a vyberte si na MegaUbytko.cz ubytování na Jižní Moravě, kde zažijete relax a zábavu během celého roku.