Fototapety, které udávají módní trendy

Tagy:  tapeta, tapety, nástěnná tapeta, samolepka, samolepící, samolepící tapeta, interiérová tapeta, dekorace, doplněk, interiérové dekorace, bytové dekorace, bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Fototapety, které udávají módní trendy

Naštěstí jsou dávno pryč doby, kdy tapety představovaly nechtěný kýč v každém interiéru a svobodnou volbou tak utvářely nepěknou podobu každého interiéru. Dnešní verze vzdušných a designových tapet představují profesionální volbu, jak dodat interiéru luxusní vzhled.

Dnešní podoba nástěnných tapet je již natolik vyspělá, že se můžeme sami rozhodnout o tom, jaký motiv na tapetě bude. Použít můžeme fotografie z dovolené, obrázky, výtvarné umění – cokoliv, co nás zajímá nebo k čemu máme kladný vztah.

Soubor tapet, od designérů ze společnosti Eazywall, je svobodným řešením, ve kterém neexistují žádná omezení – týkajících se velikosti nebo motivu. Fototapety, které opustí tuto společnost jsou maximálně variabilní, můžeme je umístit kamkoliv, na skříně, dlaždičky, stěnu, kuchyňskou linku, domácí spotřebiče, dveře, okna, zrcadla … kamkoliv nás napadne.

Tapety jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který má vzhled tenkého plátna, jenž se na rozdíl od tapet klasických nevrásní. Tapety mohou být použity opakovatelně, můžeme je tedy přemisťovat z místa na místa. Během aplikace se nemusí používat žádné lepidlo nebo voda, pro instalaci tapety se nevyžadují žádné pomůcky.

kompletní přeměna dětského pokoje během několika málo minutkompletní přeměna dětského pokoje během několika málo minut
luxusní tapety jsou exkluzivním interiérovým doplňkemluxusní tapety jsou exkluzivním interiérovým doplňkem

zdroj: http://www.home-designing.com/…r-every-room

Článek Fototapety, které udávají módní trendy byl publikován 27. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...