Interiér posázený diamanty – tapety od Swarovski

Tagy:  tapeta, interiérová tapeta, nástěnná tapeta, textilní tapeta, luxusní tapeta, tapeta na zeď, dekorace, doplňky, Swarovski, exkluzivní tapeta

Sponzorované odkazy:

Interiér posázený diamanty – tapety od Swarovski

Interiérové tapety jsou stále velkým hitem, tudíž není divu, že se na trhu objevují nevšedně řešené tapety, vykazující známky vysokého vkusu a exkluzivity.

Tapety nepřinášejí pouze dekorační charakter interiéru, nýbrž plní i funkci praktickou – dokáží zakrýt nedostatky vyskytující se na stěně, tlumí hluk a jsou velice snadné na údržbu.

Společnost Swarovski Elements uvedla na trh novou, exkluzivní řadu interiérových tapet, dokazujících, že každý interiér může vyjádřit smysl luxusu a elegance. Kolekce tapet je vyrobena z nejluxusnějších materiálů, ke kterým mimo jiné patří např. samet, perly, krystaly Xilion. Kombinace luxusních materiálů a stylů vytvářejí nesrovnatelnou atmosféru luxusní městské dekadence.

Pouze nejmodernější výrobní techniky a kvalita materiálu mohou produkovat tapetu tohoto kalibru. Vrstvení barev, použití kovových fólií, lepení krystalků a perel, využití textilní složky – to je jen slabý výčet toho, co nám kolekce tapet Swarovski může nabídnout.

Kolekce tapet je možná na něčí vkus příliš bohatě zdobená, až přemrštěná, ovšem věřme, že inovační myšlenky zkrášlení interiéru přinesou zasloužené ovace.

tapety s prvky textílií, kovu, drahých kamenů a krystalkůtapety s prvky textílií, kovu, drahých kamenů a krystalků

zdroj: http://www.swarovskielements.com

Článek Interiér posázený diamanty – tapety od Swarovski byl publikován 4. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...