Květinové truhlíky do domu, bytu i na chalupu

Tagy:  květinové truhlíky, květiny, rostliny, dřevo, barva, odstín, zahrada, balkon, terasa

Sponzorované odkazy:

Květinové truhlíky do domu, bytu i na chalupu

Říká se, že i obyčejná květina dovede člověku zvednout náladu, proč se jimi tedy neobklopovat každý den a v co největším množství? Pokud patříte mezi milovníky rostlinek všeho druhu a žádná sazenice vám není cizí, pak jistě také chcete, aby vaše zahrada, balkón nebo terasa, nějak vypadaly. Pořiďte si krásné květinové truhlíky, které můžete umístit kam vás jenom napadne…

Není nad klasické dřevo

Ať si říká kdo chce, co chce, nad klasické masivní dřevo zkrátka není. Jeho výhody spočívají v odolnosti a tím pádem dlouhé životnosti a především v přirozeném vzhledu, který se skvěle hodí jak na balkón panelového domu, tak na okno malebné chaloupky nebo rodinné vilky. Vybrat si můžete z nejrozmanitějších druhů dřevin a následně pak v atraktivních barevných kombinacích od světlounkého dubu, přes tmavší borovici až po temný mahagon.

Zvolte klasické masivní dřevo, autor: vladekoZvolte klasické masivní dřevo, autor: vladeko

Čerpejte z motivů přírody

Rostlinky jsou darem přírody a proto jim zcela logicky nejvíce sluší přírodní motivy a materiály. Buďte originálnější než většina obchodních a nábytkářských domů a pořiďte si jedinečné truhlíky z dřevěných špalků. Máte-li šikovného muže či znáte zručného truhláře nechte si vyrobit originál, který vám bude tiše závidět každý kolemjdoucí.

Originální truhlíky ze špalků, autor: zahradahyperinzerceOriginální truhlíky ze špalků, autor: zahradahyperinzerce

Zpracujte šrot

Shromáždili jste staré trubky, děravé kastroly a jiné, zdánlivě nepoužitelné nádobí či náčiní? Než se jej definitivně zbavíte, nechte se inspirovat k vytvoření překrásné kompozice v podobě starého truhlíku a dokonalé květiny plné barev a života. Výhodou truhlíku je fakt, že se jen tak nezničí a navíc vás nebude stát absolutně žádné peníze.

S odvozem šrotu ještě počkejte, autor: agroturanyS odvozem šrotu ještě počkejte, autor: agroturany

Jednoduché, stylové a praktické

Velmi jednoduché na údržbu, nadčasové a hodící se naprosto všude, jsou truhlíky plastové, které můžete zakoupit v mnoha barevných odstínech od klasické bílé až po červenou nebo zelenou.

Plastovou variantu seženete v mnoha odstínech, autor: dvereoknaPlastovou variantu seženete v mnoha odstínech, autor: dvereokna

Článek Květinové truhlíky do domu, bytu i na chalupu byl publikován 5. července 2013 v 12.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...