Skladový kontejner poslouží i k výrobě levné garáže

Skladový kontejner poslouží i k výrobě levné garáže

Skladovací či skladové kontejnery slouží především ke skladování materiálů a náčiní. Využívají se také k přepravě, protože jde o jeden a týž typ kontejneru. Jednou z dalších možností využití je stavební buňka. Stačí jen zateplit a doplnit o elektroinstalaci. Problém nepředstavuje ani přeměna kontejneru na cenově dostupnou garáž. Podrobnosti se dozvíte v následujících řádcích.

Z čeho se skladové kontejnery vyrábí?

Skladové kontejnery se vyrábí z ocelové svařované konstrukce. Stěny tvoří profilovaný plech o síle 1,5 mm a podlahu ocelový rám pokrytý rýhovaným plechem o síle 3/4 mm, případně voděodolná dřevotříska.

Skladové kontejnery disponují dvoukřídlými vraty s dvěma uzamykatelnými svislými táhly a úhlem otevírání 270°. Díky povrchové úpravě syntetickým lakem v některém z odstínů palety RAL jsou kontejnery odolné proti korozi.

Jak se ze skladového kontejneru staví garáž?

Stavba garáže je nákladná záležitost. V podstatě jde o menší domek, jehož nedílnou součástí jsou velká (a většinou drahá) garážová vrata. Díky skladovacímu neboli přepravnímu kontejneru lez při stavbě garáže ušetřit nemalou částku. Stačí si vybrat kontejner odpovídající velikosti a jednoduše ho upravit tak, aby sloužil jako garážové stání pro automobil nebo motocykl.

Součástí skladového kontejneru jsou dvoukřídlá vrata, přes které lze bez problémů vjet dovnitř i větším vozem. Zároveň se nabízí možnost úpravy kontejneru tak, aby měl dveře i na boční části, což výrazně zjednoduší vystupování z vozu.

Výroba kontejneru – garáže netrvá déle než několik týdnů. Po dopravení na místo určení je garáž připravena k používání. Odolný přístřešek pro automobil je mnohonásobně levnější než zděná stavba.

Chcete se o kontejnerech dozvědět více? Výrobou se již řadu let zabývá česká firma MalikCont. Ročně vyrobí několik set kontejnerů, které upravuje podle přání zákazníků. Další informace najdete na www.malikcont.cz.

Článek Skladový kontejner poslouží i k výrobě levné garáže byl publikován 14. srpna 2016 v 09.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...