Nemáte letos na dovolenou? Pořiďte si stylový bazén!

Tagy:  nadzemní bazény, bazén, dovolená, koupání, zahrada, dekorace, příslušenství, vysavač, krycí plachta

Nemáte letos na dovolenou? Pořiďte si stylový bazén!

Již několik let se k našim neoblíbenějším koníčkům řadí cestování. Pravdou je, že tato zábava není zrovna nejlevnější, ale za to v nás zanechá spousty krásných vzpomínek, dokáže stmelit rodinu a přátele a v neposlední řadě je tou nejlepší variantou jak načerpat nové síly a alespoň na pár dní hodit za hlavu každodenní pracovní stres a starosti s domácností. Letní dovolená pro většinu z nás bývá jakýmsi záchytným bodem, ke kterému se ubíráme ve chvílích smutku a na který se s příchodem léta a prázdnin stále více těšíme. Pak ale ony vysněné dny uplynou jako voda a nás čeká opět známí stereotyp. Ne každý je šikovný podnikatel nebo právník a může si dovolit hned několik dovolených za rok, pokud si ale chcete užít společné dny s rodinou častěji a z letních horkých dní vytěžit naprosté maximum, udělejte kompromis v podobě bazénu, ve kterém se vaše děti vyřádí a rázem si připomenou poslední dovolenou u Jadranu.

Pořiďte si nadzemní bazén za pár korun, autor: bazenyshop.czPořiďte si nadzemní bazén za pár korun, autor: bazenyshop.cz

Koupě bazénu není žádnou novinkou, dnes si tuto vymoženost pořizuje čím dál více rodin. Tato prostornější zahradní dekorace nejenom dobře vypadá, ale především plní praktickou funkci a přispívá k pohodlí a luxusu, po kterém v dnešní uspěchané době obzvláště prahneme. Vlastníte-li rodinný dům a máte pocit, že je na vaší zahradě už jaksi ,,překytičkováno“, popřemýšlejte o této variantě. Možná si teď říkáte, že v našem podnebí, kdy se letní počasí stále chová jako aprílové, je koupě bazénu více než zbytečná a pouhým vyhozením peněz, zkuste se ale zamyslet nad tím, kolikrát jste v červenci nebo srpnu, kdy teploměry ukazovaly něco přes třicet stupňů, přemýšleli, kde se shladit a jak zabavit znuděné děti. Komu by se chtělo navštěvovat přeplněné koupaliště a přehrady plné bakterií, když se můžete kdykoliv nerušeně vykoupat na vlastním pozemku. A že je s bazény jenom spousta práce a neustálého čištění? Jakmile si obstaráte bazénové příslušenství a krycí plachty , budete se divit, jak čistá a krásná voda zůstane. Pro případ drobného znečištění a napadaného listí si obstarejte také bazénový vysavač , ten už si s nepořádkem raz dva poradí.

Stavba krytého bazénu je poměrně náročnou investicí, protože stavební náklady jsou vyšší a je třeba mít techniku jako jsou odvlhčovače vzduchu. Nevyplatí se brát si půjčku a nadělat si dluhy na dlouhé roky. I pro tyto případy je zde skvělý kompromis v podobě nadzemního bazénu, který může být stejně velký jako ten krytý a přitom vás vyjde na příjemné peníze. Teď už stačí jen okolí bazénu obklopit jemným pískem, pořídit nafukovací hračky pro vodní radovánky, lehátka a hurá na zahradní dovolenou!

Bazén je skvělý pro horké letní dny, autor: bazenyshop.czBazén je skvělý pro horké letní dny, autor: bazenyshop.cz

Článek Nemáte letos na dovolenou? Pořiďte si stylový bazén! byl publikován 14. září 2012 v 14.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...