Inspirace pro moderní ložnici

Tagy:  ložnice, postel, nábytek, ložní povlečení, textilie, bytové textílie

Sponzorované odkazy:

Inspirace pro moderní ložnici

Ložnice je místem, ve kterém se snažíme relaxovat, uvolnit, odpočinout si a načerpat novou energii do nadcházejícího dne. K maximálnímu odpočinku a uvolnění naší mysli přispívá i prostředí, které nás obklopuje. To by mělo být jednoduché, s převládajícími přírodními barvami, se svěžím a čerstvým vzduchem.

Následující řádky budou vypovídat o moderních a trendy ložnicích, ve kterých se všechny prvky dokáží navzájem maximálně snoubit. Autorem moderního ložnicového designu je italská společnost Presotto Italia, která prezentuje stylové nápady maximálním kontextu.

Společnost Presotto Italia prezentuje všechny svoje výrobky jako ložnicový soubor,což je z psychologického hlediska výborný marketingový tah. Vkusně aranžovaný nápadek se daleko lépe prodává než nábytek, kde stojí jedna postel vedle druhé.

Z nabídky společnosti Presotto Italia si dokáže vybrat snad každý zákazník, za což lze vděčit rozmanitému tylu výrobků. V nabídce nalezneme nábytek klasický až po extravagantní, standardní i luxusní, a to v mnoha materiálových podobách.

K ložnicovému nábytku, a to především k postelím, lze vybírat i vhodné textilie (ložní povlečení), které lze ladit do barev se závěsy a záclonami. Mezi textilními doplňky se nacházejí i rozličné druhy polštářů a polštářků, které slouží především pro funkci dekorativní.

Všechny moderní ložnice však mají stejného jmenovatele, kterým je minimalismus, a to v hlavním slova smyslu. Důraz je kladen na jednoduchost, hladké linie, nápaditost, decentnost a především vzdušnost.

exkluzivita si žádá maximální prostorexkluzivita si žádá maximální prostor
moderním trendem je vzdušnost a světlost prostředímoderním trendem je vzdušnost a světlost prostředí

Zdroj: http://dornob.com/…-real-spaces

Článek Inspirace pro moderní ložnici byl publikován 1. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...