Originální prostírání pro vaše stolování

Tagy:  stolování, stůl, jídelna, kuchyně, doplňky, dekorace, byt, dům, interiér, vybavení

Sponzorované odkazy:

Originální prostírání pro vaše stolování

Kultura stolování je něco, na co lidé ve svých domácnostech v posledních letech často zapomínají. Pro nedostatek času snídají v práci, k obědu zhltnou něco ve fast foodu a k večeři se odbudou rohlíkem s máslem. Ovšem rodinu utužují společné chvíle, které je ideální pojmout v podobě stolování. Aby vaše hody měly jistou úroveň, pořiďte si originální a stylová prostírání, které vaše jídlo promění v exkluzivní zážitek.

Nikdo neříká, že si musíte obstarat klasické plastové varianty, které opláchnete vlhkým hadříkem a je vystaráno. Dejte pro tentokrát přednost módě a trendům a zaostřete na krajku, která je neskutečně IN nejenom na oděvech, ale i v oblasti designu a vybavení interiéru. Modcloth vám nyní nabízí jedinečnou krajkovanou kolekci, která září všemi barvami. Obzvláště by vás teď na jaře mohly zaujmout pastelové odstíny, vyznavači konzervativnějších stylů sáhnou po bílé klasice, která svou jednoduchostí nikdy nic nezkazí.

Autor: modclothAutor: modcloth

Nechcete-li mít prostírání na stole po celý den a nemáte příliš prostoru pro jeho skladování, vsaďte na rákos nebo ratan, který je neskutečně skladný, trvanlivý a navíc vypadá skvěle za každých okolností. Kromě klasické tabule jej můžete použít i na terasu nebo do zahradního altánku. Přírodní motivy se na venkovní grilování skvěle hodí. K dostání jsou klasické přírodní barvy jako hnědá, okrová a béžová, ale najdete také výraznější odstíny, jež rozzáří celý stůl.

Autor: bloomingsdalesAutor: bloomingsdales

Velmi praktickou variantou jsou silikonová prostírání, která mají hned několik výhod. Jednak jsou snadno omyvatelná, proto se jen tak nepoškodí a používat je mohou i opravdu malé děti. Druhým důvodem, proč si je pořídit je přilnavost s povrchem, díky čemuž vám talíř a veškeré nádobí bude stále držet na svém místě. Do třetice je třeba zdůraznit, že je dobře skladovatelné a závěrem také levné. na Amara.cz najdete spousty atraktivních modelů, a to již od příjemných 145 korun za kus.

Autor: amaraAutor: amara

Dřevo si v designu a interiérech vždy najde své místo, proto nemůže nikdy vyjít z módy. Pokud vám moderní materiály jako je sklo, plast anebo kov stále nic neříkají a přeci jen preferujete přírody a její nenahraditelné dary, měly by se v tomto duchu nést i bytové doplňky. Pořiďte si proto dřevěné prostírání, které navíc díky své tloušťce udrží i vařící hrnec nebo rozpálenou pánev. Vyvarujete se případným zraněním a navíc stůl obohatíte o zajímavý prvek.

Autor: farfetchAutor: farfetch

Květiny jsou letošní jaro trendy víc, než kdy předtím a proto se jimi rozhodně nebojte býti obklopeni i v domácnosti. Řeč ovšem není jen o rostlinkách, kytičkách na parapetech a bylinkách, ale také o květinových motivech na dekoracích a bytových doplňcích. Co říkáte například na romantické pojetí prostírání, které se hodí jak pro sváteční snídani, nedělní oběd s celou rodinou, tak pro Valentýnský večer ve dvou.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Článek Originální prostírání pro vaše stolování byl publikován 25. května 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...