Dřevěná koupelna - pro náročné klienty i milovníky relaxace

Tagy:  dřevěná vana, dřevěné vany, luxusní vany, dřevěná koupelna

Sponzorované odkazy:

Dřevěná koupelna - pro náročné klienty i milovníky relaxace

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Ne, není to sen. Stačí si dopřát neobvyklý luxus v podobě celodřevěné koupelny včetně vany a umyvadla a koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Člověk obklopený pouze přírodními materiály zažívá velice intenzivní formu relaxace s hlubokou obnovou sil a uklidněním mysli, neboť dřevo šíří velmi uklidňující atmosféru.

Masivní dřevo se stává stále oblíbenějším materiálem nejen v koupelnách

Výrobky z masivního dřeva se těší mezi zákazníky stále velké oblibě pro svůj přirozený přírodní a nezaměnitelný vzhled. Výroba dřevěných koupelových nádob má více než stoletou tradici. Původně to byly dřevěné kádě a díže, později získaly výrobky tvar vany a dnes jsou to anatomicky a ladně tvarované vany prvotřídní kvality se zárukou dlouholeté životnosti. V současné době totiž umožňuje použití nových technologiích ve zpracování dřeva a výrobě koupelnového zařízení využit dřevo jako exklusivní materiál nejen pro sauny, ale i do koupelen a domácích lázní.

foto: www.zivotnistyl.czfoto: www.zivotnistyl.cz

Vybrané materiály a nejmodernější výrobní technologie jsou zárukou kvality

Při výrobě dřevěných van jsou používány jen ty nejlepší materiály. které splňují přísné hygienické a ekologické normy. Jedná se o velmi odolné dřeviny, např. africkou kambalu neboli iroko a sibiřský modřín. Povrch masivního dřeva je ošetřen transparentním hygienickým nátěrem odolným vůči chemikáliím a vysokým teplotám. Tento povrch je svými vlastnostmi srovnatelný s povrchy akrylátu, keramiky a smaltu. Vany dále mívají zpravidla odolnější povrch dna se speciální povrchovou úpravou proti bakteriím, která minimalizující možnost usazování vápenatých částic a nečistot.

foto: www.cdp-praha.czfoto: www.cdp-praha.cz

Dřevěné vany – požitek z luxusní koupele s vůní dřeva

Dřevěná vana a umyvadlo se tak staly hitem posledních let a stále častějším požadavkem těch nejnáročnějších klientů. Díky kvalitnímu zpracování dřeva se designéři a architekti neobávají takto prvotřídně zpracované produkty navrhnout do svých projektů a vyhovět přání klienta. Tito zákazníci si dnes už mohou vybrat z celé řady exklusivních a designově propracovaných kolekcí luxusních dřevěných van a umyvadel, ale i sprchových vaniček a doplňků. Koupel ve vaně z masivního dřeva lze pro zintenzivnění zážitku z relaxace doplnit vířivými nebo masážními systémy.

foto: www.sapho-koupelny.czfoto: www.sapho-koupelny.cz

Dřevo je stále materiálem oslovujícím nové generace zákazníků, a to nejen proto, že jeho design je dokonale harmonický, ale představuje i nadstandardní kvalitu a neobvyklý luxus. Zkrátka lahodí lidským smyslům a spojení teplého dotyku se dřevem a vodou probouzí v člověku výjimečné pocity. Tyto zážitky vám nikdy nezevšední a vaše luxusní koupelna se nikdy neomrzí. Nejen proto výrobci nabízejí běžné záruky na toto zboží na 10 i více let.

Článek Dřevěná koupelna - pro náročné klienty i milovníky relaxace byl publikován 27. července 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Šebestová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...