Venkovní obklady – dodejte svému domu šmrnc

Tagy:  Venkovní obklady, dům, obložení, twinson, Murvinyl, stone, kámen, zahrada, fasáda, ekologie

Sponzorované odkazy:

Venkovní obklady – dodejte svému domu šmrnc

Venkovní obklady jsou již řadu let velice populární a jejich užití se architekti našli i na fasády a všeobecné obložení domu. Toužíte-li po stavení anglického stylu, venkovní obklady jsou tím pravým řešením právě pro vás. Materiály, ze kterých jsou venkovní obklady vyrobeny, kombinují dlouhou životnost s minimálními nároky na údržbu. Produkty jsou tak tvarově stálé a vysoce odolné proti plísním i nepříznivým povětrnostním vlivům. Výhodou venkovních obkladů je i nízká hmotnost a jednoduchá montáž. Venkovní obklady jsou velmi šetrné k životnímu prostředí a 100% recyklovatelné.

Twinson

Systém venkovních obkladů Twinson nabízí všechny výhody materiálu venkovní dlažby a obkladu. Je vhodný zejména ne elegantní ukončení zaizolované venkovní fasády nebo ukončení štítu. Komůrkové obkladové desky mají velmi vysokou pevnost, díky tomu je možné montovat podkladové rošty v rozpětí až 50 centimetrů a instalace fasádních obkladů je tak velmi rychlá. Systém Twinson je perfektním řešením pro zakrytí zateplené fasády. Integrovaný systém ventilace zajišťuje odvádění vlhkého vzduchu za obložením a přispívá tak ke zdravému prostředí uvnitř budovy. Obkladové desky jsou velmi lehké, takže vyvíjí na vnitřní zdi nebo dřevěnou konstrukci jen mírný tlak a systém lze proto nainstalovat bez úpravy základů budovy.

Obklady Twinson jsou velice oblíbené na údržbu, autor: mechnosObklady Twinson jsou velice oblíbené na údržbu, autor: mechnos

Murvinyl

Venkovní obklady Murvinyl představují široký sortiment produktů z PVC, které nabízejí kompletní řešení pro obložení fasád, štítů a říms. Díky technickým vlastnostem jsou tyto venkovní obklady velmi odolné vůči nárazům. Odolnost vůči povětrnostním vlivům, korozi i plísním je kombinována s nízkou hmotností. Obklady Murvinyl jsou typické dlouhou životností. Jsou tvarově stálé a navíc i samozhášivé. Obkladové panely tvořené z dutého PVC jsou hojně využívány pro renovaci strarších staveb i pro novostavby a to díky jednoduché montáži systémem pero-drážka.

Venkovní obklady Murvinyl jsou ekologické, autor: MurvinylVenkovní obklady Murvinyl jsou ekologické, autor: Murvinyl

Stone

Obklady z přírodního a umělého kamene jsou v dnešní době hojně používány především na obklad fasád, plotů, komínů, podezdívek ale i například stěn v obývacím pokoji či v kanceláři. Využití přírodního i umělého kamene je opravdu široké a to jak v interiéru, tak i v exteriéru. S přírodním kamenem pracovali již naší předci a snad každý dům měl minimálně sokl domu z kamene. Kámen jako obkladový materiál se v posledních letech dostává opět na výsluní. Jako plnohodnotná náhrada přírodního kamene slouží kámen uměle vyrobený avšak k nerozeznání od kamene přírodního.

Obložení obklady z kamene je opět v módě, autor: sasha mishkovaObložení obklady z kamene je opět v módě, autor: sasha mishkova

Článek Venkovní obklady – dodejte svému domu šmrnc byl publikován 5. května 2012 v 09.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...