Správný výběr jídelní soupravy

Tagy:  Jídelní soupravy, talíře, misky, nádobí, hrníčky, trendy, doplňky, Kuchyň, jídelna

Správný výběr jídelní soupravy

Bez pořádné sady talířů by vaše, byť na první pohled dokonalá kuchyň, působila neúplně a tak trochu zbytečně. Co by to bylo za stolování, bez soupravy nádobí, jenž dodá celkovému designu místnosti a vybavení šmrnc a vdechne mu kouzlo domova, kde se opravdu vaří a především jí. Dobám, kdy jste měli na výběr z dvou fádních modelů již dávno odzvonilo, nyní si pořiďte sadu nádobí dle vlastní fantazie a vytříbeného vkusu, kterému si bohatý obchodní trh rád podřídí a přizpůsobí. Zapomeňte na otřelé a neoriginální jednobarevné kombinace, soustřeďte svou pozornost raději na futuristické zdobení, výrazné odstíny a nevšední reliéfy, ze kterých vám bude pokrm chutnat ještě více.

Možná jste se zastaralých ,,cibuláků“ po prababičkách začali pomalu zbavovat a klasické porcelánové jídelní soupravy nahrazujete něčím novým a podle recenzí moderním. Je sice pravdou, že modrý potisk na bílém podkladu již zrovna ,,nefrčí“ za to užitý materiál je stále více v kurzu. Porcelánové talíře, misky a hrnky jsou jedním z nejkvalitnějších, čili nejvyhledávanějších druhů zboží, neboť vydrží několik dlouhých let a lze jej bez obav umístit i do myčky nádobí.

Exkluzivní sada porcelánových talířů, autor: vetroshopExkluzivní sada porcelánových talířů, autor: vetroshop

O skleněném nádobí se vede řada spekulací a ne každého si získalo na svou stranu, avšak je třeba vyvrátit fámy, že je tento druh vybavení křehčí a nebo dokonce těžší, než jiné materiály. Skleněné jídelní soupravy lze zakoupit z klasického čirého skla, v trendy hranatých tvarech a nebo dokonce z kouřovými motivy. Nebojte se vsadit na trendy, které jsou nejenom designově vychytané, ale také kvalitní a praktické. Nádobí ze skla je také mnohdy typizováno do barevných odstínů jako je hnědá a černá a nyní si můžete oblíbit také výrazné barevné kombinace, jenž si budou skvěle rozumět s vaší kuchyňskou linkou, jídelním stolem či dekoracemi.

Dalším z velice oblíbených typů domácího vybavení se staly prvotřídní a vyhledávané keramické jídelní soupravy, které jsou díky použití kvalitní a pevné keramiky odolné a přesto lehké. Nejžádanějšími variantami jsou bez pochyby talíře, misky a desertní talířky v hranatých tvarech, nebojte se vsadit na barvy a dejte přednost chladné modré či jarní zelené.

Hranaté keramické talíře do každé domácnosti, autor: vetroshopHranaté keramické talíře do každé domácnosti, autor: vetroshop

Článek Správný výběr jídelní soupravy byl publikován 2. dubna 2012 v 10.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...