MOODY: komfortní sedací soupravy

Tagy:  sedačka, sedací souprava, křeslo, relaxace, relaxační, relaxační křeslo, odpočinek, odpočinkové křeslo, postel, otoman, lenoška, sedací nábytek, sezení, nábytek do interiéru, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

MOODY: komfortní sedací soupravy

Sedací nábytek „Moody“ pochází z dílny projektantky Hanny Emelie Ernsting, jejímž záměrem bylo nabídnout univerzální místo k sezení, spánku, odpočinku i relaxace.

Kolekce sedacího nábytku vyzývá živitele k vyjádření svých pocitů a zároveň se dokáže přizpůsobit všem podobám, formám i polohám. Na rozdíl od klasických pohovek je Moody plně flexibilní a dokáže se přizpůsobit potřebám uživatele.

Textilní potah sedacího nábytku Moody je zhotoven z kvalitní bavlny, která neslouží nejen jako potah sedacího nábytku, ale také jako polštář či přikrývka. Dostatečné množství bavlněného potahu lze využít různými způsoby – jako přikrývku a zároveň i polštář, jako clonu pro vytvoření soukromí, jako designový prvek, … Možností je celá řada a díky této jedinečné funkčnosti se série pohovek Moody stávají velmi zajímavými.

Pohovku Moody lze použít jako část sedací soupravy, odpočinkové či relaxační křeslo, sofu, otoman do dětského pokoje nebo lenošku do pracovny či moderní kanceláře. Možností využití je celá řada, kreativitě a nápadům se meze nekladou.

MOODY – to je tisíce nápadůMOODY – to je tisíce nápadů

zdroj: http://www.hannaernsting.com

Článek MOODY: komfortní sedací soupravy byl publikován 18. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...