Umělecké obrazy světového designu

Tagy:  obraz, obrazy, dekorační obrazy, nástěnné obrazy, dekorace, interiérové dekorace, moderní, moderní obrazy

Sponzorované odkazy:

Umělecké obrazy světového designu

Obrazy – nedílná součást každého moderního interiéru, jejichž boom netrvá příliš dlouho, ovšem, o to více jsou dnes žádanější.

Dnešní pojetí obrazů je náročnější, ať už designově, technicky, nebo dle náročnosti potřeb zákazníků. V moderních interiérech se objevují obrazy, které mnohdy připomínají umělecká díla, byť nejen graficky, ale i strukturou, materiálem a tvarem.

Jon Allen vytvořil kolekci úžasných obrazů, které se mohou pyšnit pojmem moderního umění. Tato neuvěřitelná kolekce fascinujících obrazů dokáže proměnit každý interiér. Inovační kovové prvky propojeny v obrazech nabízejí nový pohled na konstrukční řešení grafiky a současného světového umění.

Limitovaná kolekce uměleckých obrazů, nevyniká pouze designem, nýbrž i vysokou kvalitou a šetrností k životnímu prostředí. Složité struktury jsou docíleny ruční tvorbou, broušením a leštěním kovových vrstev, které přecházejí v dramatické iluze hloubkového rozměru. Každý z obrazů je speciálně navržen tak, aby výrazně odrážel 3 D efekt, se všemi fascinujícími vlastnostmi a lehkostí zachyceného lesku.

luxus jménem obrazluxus jménem obraz
3D efektů docíleno kvalitou ruční práce3D efektů docíleno kvalitou ruční práce

zdroj: http://www.statements2000.etsy.com

Článek Umělecké obrazy světového designu byl publikován 16. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...