Zkrášlete si byt vlastními fotografiemi

Tagy:  rámeček, rám, obraz, digitální rámeček

Sponzorované odkazy:

Zkrášlete si byt vlastními fotografiemi

Mít krásný a útulný domov je snem většiny z nás. Aby náš byt působil příjemně a útulně, je potřeba si se zařizováním vyhrát a dát si záležet na detailech. Fotografie, ať už umístěné kdekoliv, udělají z našeho domu či bytu místo, kde bude cítit atmosféra skutečného domova.

Stojánky s fotografiemi

Pravděpodobně nejsnadnější formou, jak obohatit byt o obrázky nás, rodiny či přátel, je pomocí stojánků na fotografie. Ty můžeme umístit na stolek či poličku a lze je také kdykoliv obměnit či přemístit. Stojánky jsou velmi často krásně nazdobené a jsou skutečně plnohodnotným interiérovým doplňkem. Jistě najdete styl rámečků, který naprosto přesně pasuje do vašeho interiéru. Ať už se jedná o prosté jednoduché masivní rámečky ve tvaru obdélníku, které pasují do moderních interiérů s jasnými ostrými liniemi, či naopak rámeček kovový, zdobený korálky a třpytivými kamínky.

S výrobou si můžete pohrát, autor: Emiline220S výrobou si můžete pohrát, autor: Emiline220

Zavěste fotografie na zeď

Fotografie větších rozměrů můžeme nechat zarámovat a pověsit je na zeď třeba v chodbě, či v obývacím pokoji. Fotografie z dovolené s přáteli se obzvláště hodí, jelikož nám i v mrazivým zimních dnech připomenou radost a letní pohodu. Fotografie si můžeme nechat vyvolat v libovolné velikosti a to dle místa, které jsme si pro fotografie vytyčili. Na zarámování fotografií můžeme použít jednoduché skleněné rámy, přičemž manipulace s nimi je velmi snadná. Také lze fotografii odnést kvůli zarámování do specializovaného obchodu a vybrat si rám dle svých představ. Obrazy pak zavěsíme na zeď, na dobře viditelné místo. Zakoupit si můžeme také závěsné rámečky na více fotografií, které do nich stačí pouze vložit. Opět se jedná o rámečky různých formátů. Takové závěsné rámečky mohou být velmi jednoduché, setkáme se však také se zajímavými a pěkně zdobenými.

Originální textilní rám, autor: patti haskinsOriginální textilní rám, autor: patti haskins

Digitální rámeček

Poměrně nedávno přišli na trh tzv. digitální rámečky na fotografie, které nabízí možnost nahrání a následného promítání fotografií v různých režimech. Jedná se o velice moderní a inovativní záležitost, které se obzvláště po snížení cen ujme. Je to jednoduchý a efektivní způsob, jak si stále do kola připomínat krásné okamžiky našeho života. Digitální rámeček nám rozhodně nezevšední tak rychle, jako dřevěný rámeček se stále stejnou jedinou fotografií.

Článek Zkrášlete si byt vlastními fotografiemi byl publikován 25. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...