Odpadkové koše – moderní design v kombinaci s praktičností

Tagy:  Odpadky, design, nerez, plast

Sponzorované odkazy:

Odpadkové koše – moderní design v kombinaci s praktičností

Při zařizování našeho ,,hnízdečka“ musíme vždy myslet na ty nejmenší detaily, aby naše obydlí odpovídalo přesným představám. Mnohdy zjistíme, že jsme do své dokonale moderní kuchyně nepořídily dózy na mouku, v obývacím pokoji chybí květináče a okna ložnice zejí prázdnotou, neboť jsme nesehnaly závěsy přesně dle našeho gusta. Avšak právě ony detaily dělají domov domovem. Existují doplňky, bez kterých se náš chod domácnosti hravě obejde a dokonce je mnohdy nepotřebujeme, avšak jisté produkty jsou zkrátka nepostradatelné, takovým aspektem je třeba odpadkový koš.

Dnes máte na výběr ze široké škály odpadkových košů, které nehyzdí kuchyňské kouty, jako tomu bylo v dřívějších dobách, ale naopak působí jako ideální doplněk.

Kickmaster bath

Futuristický koš z nerezu svým oblým tvarem působí elegantně a decentně. Bílá varianta koše se nejvíce hodí do koupelen, kde perfektně zapadne do celkového stylu místnosti. Zavírá se téměř neslyšně, nepropouští pachy a ovládá se robustním nášlapným pedálem. Hmotnost objektu je 9 litrů, přičemž jeho výška je 40 centimetrů. Cena originálního odpadkového koše je necelých 1800 korun.

Futuristický odpadkový koš z nerezu, autor: kickmaster bathFuturistický odpadkový koš z nerezu, autor: kickmaster bath

Big baseboy

30ti litrový klasický odpadkový koš taktéž z nerezu je ideální variantou do moderní kuchyně. Otevírání je závislé na kovovém nášlapném otvírání, jenž usnadňuje celkovou manipulaci. Tento model lze zakoupit také v menší velikosti za necelých 3 tisíce korun.

Nerezový koš elegantního designu, autor: Big baseboyNerezový koš elegantního designu, autor: Big baseboy

Trento

Stylový koš je vhodným typem na zkrášlení dětského pokoje či kanceláře. Ocelová kostra je potažena umělohmotnou folií s veselým motivem kachniček, spodní díl je celý z odolného plastu, přičemž pohyblivý aparát je opět nerezový. Koš pojme až 4 litry odpadu a zakoupit jej můžete v bílé či černé variantě za příjemných 321 korun.

Roztomilý koš s kachničkami, autor: trentoRoztomilý koš s kachničkami, autor: trento

Trento topdesign

Trendy hráškově zelený odpadkový koš řady trento s nenápadným fixačním límcem pro úchyt plastových sáčků je velice elegantní a zároveň originální. Vlastní ergonomický široký nášlap, víko s plastovým klipem pro tiché a těsnící zavírání, praktický úchyt pro snadné přemisťování a vyjímatelný vnitřní koš z černého plastu. Tento druh je vhodný do každé místnosti včetně koupelny či toalety.

Odpadkový koš v lehké zelené barvě, autor: trentoOdpadkový koš v lehké zelené barvě, autor: trento

Imaxx

Absolutní novinkou v oblasti praktické techniky jsou bezdotykové odpadkové koše jakým je nový Imaxx. Díky jeho hygienickému ,,myšlení“ stačí přiblížit ruku nebo předmět k oblasti horní části koše a víko IMAXX TouchLess se plynule otevře. Po vhození odpadků do nitra koše se předmět sám uzavře. Kromě těchto geniálních vlastností disponuje elegantním nerezovým designem a stojí pouhých 1909 korun.

Bezdotykový odpadkový koš z nerezu, autor: ImaxxBezdotykový odpadkový koš z nerezu, autor: Imaxx

Článek Odpadkové koše – moderní design v kombinaci s praktičností byl publikován 28. listopadu 2011 v 15.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...