Odpadkový koš z lepenky

Tagy:  chuck, crank, chuck waste paper basket, odpadkový koš, odpadkový koš z papíru, papír, lepenka, odpadky

Sponzorované odkazy:

Odpadkový koš z lepenky

Odpadkový koše neodmyslitelně patří k základnímu vybavení každé domácnosti. Jejich užití není třeba představovat, všechny typy odpadkových košů slouží pouze k jedinému účelu, tedy ke shromažďování námi nepotřebných či nevyužitelných předmětů. Odpadkové koše však mohou být vyrobeny z různých materiálů, nejznámější jsou koše plastové a z nerezové oceli. Výjimkou však nejsou ani odpadkové koše z keramiky, skla, ratanu nebo proutí. Ovšem odpadkový koš z papíru je určitou raritou a v domácnostech není jeho výskyt příliš typický.

Koš Chuck ™ je světové první model moderního odpadkového koše, který je vyroben ze 100 % recyklované lepenky. Koše jsou zdobeny vkusným motivem, k jehož tisku se používají inkousty na vodní bázi.

Odpadkové koše Chuck ™ naleznou široké využít nejen v domácnostech, ale také v kancelářích, na kolejích a především dětských pokojích, ve kterých nemusejí plnit pouze úlohu odpadkového koše.

Všechny výrobky pocházejí ze studia CRANK jsou v dokonalém souladu se životním prostředím a životním stylem. Odpadkové koše Chuck ™ se vyznačují inteligentním designem, moderností, funkčností a především vkusností. Představují plně ekologický výrobek v kombinaci s vkusným produktovým designem a kvalitní výrobou.

elegantní a moderní designelegantní a moderní design
v dětských pokojích naleznou široké uplatněnív dětských pokojích naleznou široké uplatnění
design dle stylu vašeho interiérudesign dle stylu vašeho interiéru

Zdroj: http://design-milk.com/…paper-basket

Článek Odpadkový koš z lepenky byl publikován 15. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...