Koš na prádlo, který vaší koupelně sedne

Tagy:  koš na prádlo, prádelna, koupelna, praní prádla, ratan

Sponzorované odkazy:

Koš na prádlo, který vaší koupelně sedne

Koš na prádlo, věc tak obyčejná, přesto však zcela nepostradatelná. Mnohým léta slouží obyčejný plastový koš strčený doslova někde za rohem, jiní si lámou hlavu, jak koš na prádlo upasovat do jejich příbytku. Následující příklady ukážou, že nabídka košů je překvapivě pestrá a že i tak obyčejný koš na prádlo může být krásný.

Koš na prádlo: co od něj očekáváme?

Tak přesně touhle otázkou bychom měli začít, hned po tom bychom se ji měli snažit co nejvýstižněji zodpovědět. V případě, že máte prádelnu či kotelnu, nemusíte si dělat takové starosti. Koši bude nejlépe právě tam, navíc si můžete dopřát větší luxus a pořídit si třeba koš umožňující třídění prádla. Většina však pravděpodobně musí koš na prádlo umístit do koupelny, ať už větších či menších rozměrů. Maximální objem koše, množství prádla, design či umístění koše, to vše musíme vzít v potaz.

Koš na třídění prádla

Koš, který umožňuje okamžité třídění prádla, může být příjemnou změnou. Takových košů je na trhu celá řada, najdeme je v různých velikostech, obvykle pak se dvěma až třemi oddělenými prostory na prádlo. Některé jsou také vyrobeny tak, že si až sám zákazník vybere, z kolika dílů sestaví ten svůj vlastní koš.

Koše na třídění prádla jsou vyráběny z mnoha materiálů, asi nejoblíbenější je ratan, proutí a dřevo. Některé z nich mohou také sloužit jako lavice díky velké ploše víka koše.

Autor: fler.cz/kos-trideniAutor: fler.cz/kos-trideni

Nerezové koše

Nerez jako materiál si získal mnoho příznivců. Není divu, je krásný, lehký a budí dojem luxusu. Do moderních koupelen se navíc často výborně hodí. Ve stejném barevném odstínu není problém pořídit i další koupelnové doplňky, lze tedy veškeré vybavení výborně sladit. Nerez bývá kombinován ještě s dalšími materiály, a to přírodními, zejména pak se dřevem, a kvalitními plasty.

Autor: www.homein.czAutor: www.homein.cz

Když chceme koš skrýt

V některých případech je nejlepším řešením koš ukrýt v některé ze skříněk v koupelně či ho umístit po umyvadlo či desku s umyvadlem. Zbavíme se tak starostí ohledně vzhledu koše, zaměřit se můžeme jen na jeho funkčnost.

Autor: IkeaAutor: Ikea

Koženkové koše na prádlo

V poslední době se na trhu objevuje řada výrobků z pevné koženky. Mimo různé krabičky a stojánky jsou k dispozici i koše na prádlo. Příjemně tak rozšiřují řadu výrobků hodících se do moderních či atypických koupelen. Výrobky z tohoto materiálu vypadají velmi elegantně, v nabídce je obvykle hned několik odstínů. Koženka se také dobře udržuje, zpravidla má dlouho životnost.

Autor: www.ceske-koupelny.czAutor: www.ceske-koupelny.cz

Článek Koš na prádlo, který vaší koupelně sedne byl publikován 4. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...