Kreativní obklady z Japonska

Tagy:  obklady, obklad, obkladačky, dlaždice, stěna, stěny, keramická dlažba, keramické obklady, obklady interiéru, obklady exteriéru, moderní, designové, japonské obklady,

Sponzorované odkazy:

Kreativní obklady z Japonska

Japonská značka INAX je předním výrobcem obkladů, stavebních materiálů a sanitárního zařízení pro bytové, komerční i veřejné budovy. Pojďte objevovat svět INAX a nechejte se vtáhnout do exkluzivního světa předního designu.

Výrobky INAX lze rozdělit do několika hlavních kategorií, které se dále dělí na další produkty. K nejvíce preferovanějším patří obklady a stavební materiál, dále sanitární zařízení a koupelny. Mottem společnosti je zaměření důrazu na detail a dokonalé řemeslné zpracování, který může být hradě obdivován v rámci celého světa.

K nejobdivovanějším výrobkům z nabídky INAX však patří trojrozměrné porcelánové a kameninové obklady, které lze použít k vytvoření vzoru členité stěny. Design obkladů je velice zajímavý, a to především pro výjimečnou geometrickou strukturu a barevné provedení. Kombinace stylů, barev a tvarů přinášejí do prostoru harmonii, eleganci a oživení.

Členité vzory obkladů mohou být vyplněny různými materiály – barevným sklem, dřevem nebo rostlinami. Rozmanitý výběr materiálů a nové technologie jsou jádrem v pokračování inovace společnosti INAX.

INAX – to je opravdový designový zážitekINAX – to je opravdový designový zážitek

zdroj: http://www.home-designing.com

Článek Kreativní obklady z Japonska byl publikován 14. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...