Terapeutické křeslo od Nemschoff

Tagy:  křeslo, komfortní křeslo, léčba, léčení, zdravotní křeslo, zdravotní nábytek, křeslo pro nemocné, interiérový nábytek, sedací nábytek

Sponzorované odkazy:

Terapeutické křeslo od Nemschoff

Slovo „terapie“ je spojeno s uklidňující atmosférou, která je každým z nás vnímána trochu jinak. Někdo dokáže relaxovat při poslechu padajícího vodopádu, jiný dává naopak přednost hořícím svíčkám, příjemné vůni a úžasné masáži.

Terapeutické sezení přímo ve vašem obývacím pokoji nabízí společnost Nemschoff, která uvedla na trh relaxační a léčebný nábytek v podobě komfortního křesla. Společnost byla založena roku 1950 Leonardem Nemschoffem a od samého počátku je filosofií firmy vytvářet kvalitní a zdraví prospěšný nábytek. S tím souvisí i neustálý vývoj, který vychází především z praxe – potřeb a požadavků pacientů.

Komfortně sestavené křeslo Junior je zaměřeno především na zdraví zákazníka a wellness programu, s doživotní zárukou. Křeslo lze nastavit do čtyř různých pozic: vzpřímené polohy, dvou různých poloh sklonu a úplného lehu. K dalším vymoženostem patří nastavitelná opěrka nohou, ergonomicky tvarované opěradlo a nastavitelný mechanismus.

Křeslo ocení nejen nemocní, ale také zdraví jedinci, kteří mohou křeslo využívat jako prevenci před bolestmi zad, špatnému držení těla, bolesti a překlesti nohou či jiných, velmi častých civilizačních onemocnění.

křeslo s přívlastkem hojného zdravíkřeslo s přívlastkem hojného zdraví

zdroj: http://www.nemschoff.com

Článek Terapeutické křeslo od Nemschoff byl publikován 27. října 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...