Koupelnové textilie: ručníky pro hosty

Tagy:  ručník, ručníky, ručníčky, koupelna, koupelnové doplňky, koupelnové textilie, textil, bytové textilie, ručníky pro hosty, malé ručníky, dekorace, dekorativní, dekorativní ručník

Sponzorované odkazy:

Koupelnové textilie: ručníky pro hosty

Koupelnové textile se v poslední době těší velkému zájmu, při jejich výběru se hledí nejen na estetickou stránku, ale také na kvalitu materiálu a provedení. Do škatulky koupelnových textilií zajisté zařadíme ručníky a utěrky, předložky před vanu nebo sprchový kout a žínky. Méně častěji budeme jmenovat ručníky na obličej nebo mini ručníky pro hosty, které lze využívat i při každodenní hygieně.

Kolekci úžasných, ručně zpracovaných ručníků a ručníčků ze 100% bavlny lze zhlédnout na kreativním portálu www.etsy.com uživatele vystupující pod přezdívkou či názvu obchodu The Celtic Cottage.

Romanticky, originálně i netradičně pojaté ručníky mohou být použity jako dekorace i jako praktický a plně funkční textilie. Ručníky jsou doplněny všitou háčkovanou krajkou, stužkou a originální látkou.

Ručníky nemusí být používány pouze v koupelně, např. kolekce ručníků s tematikou dortíčků a zmrzliny, dokonale vynikne v kuchyni. Ručníky budou také úžasným dárkem pro vaše blízké, rodinu a kamarády.

V nabídce jsou ručníky s různými motivy, pokud nenajdete ručník dle svého vkusu, tak není problém nechat si na požádání vyrobit ručník dle vlastního gusta.

tematika ručníků je různá – vybírejme dle svého gustatematika ručníků je různá – vybírejme dle svého gusta

zdroj a foto: http://www.etsy.com/…elticCottage

Článek Koupelnové textilie: ručníky pro hosty byl publikován 17. října 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...