Tapety do každého interiéru

Tagy:  zeď, fototapeta, obrázek, samolepící tapeta, dětský pokoj, interiér, materiál, kombinace, vzor, tapety

Tapety do každého interiéru

Tapety nemusí být vždy jednotvárné a nudné tak, jak je známe z prvorepublikových panelových bytů. Správnou moderní tapetou lze interiér rozzářit, ztlumit, dodat mu kouzlo a šmrnc. Pomocí nejrůznější vzorů tapet dnes můžeme dát interiéru zcela nový rozměr a udělat z něj skutečně jedinečné místo. Stačí se nechat inspirovat a rozhodnout se udělat změnu, která za to bude stát.

Vyberte si tapetu na míru

Tapety se jednoduše aplikují a dokáží snadno udělat ohromný dojem. Narazíme na ně v nejrůznějším provedení, s různou strukturou, v mnoha pestrých barvách a zajímavých vzorech. Mohou být také z odlišných materiálů a působit tak skutečně rozličně. Tapetu můžeme použít bez obav a vylepšit jí celý pokoj, jednotlivé zdi či dokonce jen části zdi. Lze vytapetovat pouze ozdobné pruhy ať už svislé či vodorovné. Tapety na zeď lze v jedné místnosti navíc i působivě kombinovat. K tomu je již potřeba trocha citu pro kombinaci barev a s ním je možné dosáhnout skutečně dechberoucích výsledků. Těch docílíme zaručeně také s pomocí odborníků.

Zajímavá tapeta v interiéru hezky vynikne, zdroj: www.na-zed-tapety.czZajímavá tapeta v interiéru hezky vynikne, zdroj: www.na-zed-tapety.cz

S fototapetou je dokonalý interiér na dosah

Báječné fototapety potěší nejen děti. Pro ty, co mají rádi originální a netradiční věci budou rovněž velice zajímavé. Fototapety jsou k sehnání v různých velikostech a především s různými motivy. Důležité je, aby taková tapeta měla v pokoji své místo, na které se bude perfektně hodit a kde vynikne. Zároveň by měla korespondovat s barvami i nábytkem, které se v interiéru nacházejí. Jen tak lze dosáhnout kýženého výsledku.

Tulipány jako právě utržené, autor: www.na-zed-tapety.czTulipány jako právě utržené, autor: www.na-zed-tapety.cz

Mezi velkým výběrem fototapet jistě najdeme takovou, která nás upoutá. I do jednoduchých a prostých místností se bude hodit bambus, neutrální vodní kapky či černobílé fotografie světově proslulých staveb. Pohodu, klid a odpočinek vnesou do pokojů harmonické obrázky svěží zelené přírody, vodopádů a překrásné krajiny. Velký výběr je rovněž z nejrůznějších květinových vzorů. Abstraktní motivy, ale i zcela konkrétní města, místa či osoby mohou zpestřit zeď v uvítací hale, obývacím pokoji, na chodbě či v ložnici.

I děti tapety ocení

Zejména pro dětskou radost tu jsou nejrůznější rozměry ozdobných tapet, které zkrášlí dětský pokojíček, svět, ve kterém by se děti měly cítit co možná nejlépe. Takové dětské tapety jsou nejčastěji zdobeny různými pohádkovými postavičkami, jsou barevné a veselé. Novinkou jsou také svítící tapety. Jako základ lze do pokoje použít samozřejmě také jednobarevnou tapetu, takovou, jaká odpovídá vkusu našich ratolestí.

Něžné růžové tapety do dívčího pokojíčku, autor: www.na-zed-tapety.czNěžné růžové tapety do dívčího pokojíčku, autor: www.na-zed-tapety.cz

Článek Tapety do každého interiéru byl publikován 3. ledna 2011 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Top 10

  1. Jak si díky bazénu udělat ze zahrady luxusní resort
  2. Konve a konvičky pro každého zahradníka. Víte, jak si vybrat tu správnou pro vás?
  3. Červenec na zahradě
  4. Je lepší rekonstruovat anebo prodat nemovitost?
  5. Jak se zbavit slimáků?
  6. Jak si květinami ozdobit interiér?
  7. Jaké jsou hlavní zahradní trendy 2024?
  8. Proč doma (ne)malovat tmavými barvami?
  9. Toužíte o krásné předzahrádce s odolnými květinami?
  10. Letní trendy v oblasti bydlení

Tagy

bydlení nábytek zahrada stěhování kuchyně dekorace zabezpečení domu keře židle

Doporučujeme

Na nic nečekejte a pořiďte si nový byt v Praze již od 1,2 milionu Kč včetně DPH, na výběr mnoho lokalit.

Do bytu či domu kvalitní dřevěnou podlahu.

S bydlením je silně spojena i rekreace a dovolená, hlavně po dobře odvedené práci. Dopřejte si příjemnou dovolenou a vyberte si na MegaUbytko.cz ubytování na Jižní Moravě, kde zažijete relax a zábavu během celého roku.