Posezení v hnízdě aneb multifunkční futon

Tagy:  křeslo, postel. Lůžko, matrace, nábytek, sedací nábytek, interiér, interiérový nábytek, matrace pro hosty, postel pro hosty, sezení, ležení, odpočinek, odpočinkový nábytek, hnízdo, hnízdový nábytek, hnízdové křeslo

Sponzorované odkazy:

Posezení v hnízdě aneb multifunkční futon

Relaxační interiérový nábytek v podobě velmi příjemné matrace, zahalené do designového kabátu má jméno NEST.

Hnízdový sedací nábytek je myšlenkou japonského designu, s důrazem na pohodlnost, funkčnost a maximální komfortnost. Re-design tradičního futonu (matrace) v kombinaci s náročnějším designem a multifunkčním pojednáním, to je stylové hnízdové křeslo.

Hnízdové křeslo plní primární funkci interiérového multifunkčního nábytku – standardně jako křeslo / židle, pokud je potřeba lze přeměnit na postel pro hosty. Rozložení a proměna křesla v postel je velmi jednoduchá, to samé platí i pro transformaci do původní podoby.

K přednostem patří především aspekt prostorové kapacity, křeslo Nest je totiž použitelné především do malých interiérů, jelikož jeho přítomnost neubírá potřebné centimetry, jako jiný nábytek. K dalším plusům patří kvalitní materiály, řeč je o kvalitní matraci / futonu, nabízející maximální možnou komfortnost.

Estetickou podobu křesla ztvárnil průmyslový designér Anders Backe, pocházející z Dánska, jehož dominance se ve výrobku tak trochu odrážejí. Celé křeslo tvoří pouze kvalitně propracovaná matrace, jenž dává křeslu tvar, podobu i celkovou stylovost. Hnízdové křeslo je dostupné v několika barevných provedeních.

praktické, skladné i designovépraktické, skladné i designové
v různých barváchv různých barvách
podmanivý designpodmanivý design

http://www.behance.net

Článek Posezení v hnízdě aneb multifunkční futon byl publikován 25. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...