Letní krb Zero od designové skupiny AK47

Tagy:  krb, letní krb, zahrada, grilování, kruhový krb, designový krb, zahradní doplňky, krbová, krbové, ohniště

Sponzorované odkazy:

Letní krb Zero od designové skupiny AK47

Léto je doslova spojené s posezením venku, pořádání nejrůznějších večírků či oslav spojených se zaslouženým relaxačním odpočinkem.

Dominantou všech zahrad zajisté bude letní krb Zero, který představila designová společnost AK47. Krb má jeden jediný cíl, kterým je sjednocení a přilákání k sobě co nejvíce lidí.

Samotní autoři mluví o krbu jako o venkovním dřevěném ohništi, hnízdě, které poskytuje a nabízí dokonalé útočiště, syčící teplem a vůní. Excentrický tanec plamenů je doprovázen tichým spalováním uhlíků a nabízí tak příjemné teplo.

Krb funguje na standardní bázi, která se až na malé detaily neliší od klasických zahradních krbů. Kompletní designová podoba je docílena zajímavým řešením v podobě vyskládaných polínek, která jsou chráněna před deštěm kruhovým ocelovým poklopem.

Kruhové provedení letního krbu je záměrné, neboť kruh dokáže sjednotit lidi, podpořit vzájemnou komunikaci a navodit příjemnou relaxaci. K přednostem krbu Zero také patří velmi snadná montáž, jenž zvládne i netechnicky založená žena.

úhledný designúhledný design
krabicové baleníkrabicové balení

sjednocení lidísjednocení lidí¨

snadná montáž i demontážsnadná montáž i demontáž

zdroj: http://www.ak47space.com

Článek Letní krb Zero od designové skupiny AK47 byl publikován 21. července 2011 v 00.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...