Horký vosk na stěně je ozdobou interiéru

Tagy:  obrazy, obrázky, dekorace, encaustica, výzdoba, výzdoba interiéru, výzdoba stěny, obrazy na stěnu, závěsné obrazy, voskové obrazy, encaustic obrazy, ručně malované obrazy, originální obrazy

Sponzorované odkazy:

Horký vosk na stěně je ozdobou interiéru

Malování horkým voskem – encaustica, slovo pocházející z řeckého encaustic znamenající rozehřát, rozpálit, vypálit. Technika v dnešní době moderní, ovšem její kořeny sahají až do období řecké antiky, kdy byla hojně využívána k výzdobě obydlí.

Obrazy a obrázky jsou neodmyslitelnou součástí našich domovů, dotvářejí atmosféru interiéru, vypovídají o našich pocitech, barevného vnímaní a povaze. Obrazy Encaustic dokáží nenásilnou formou oživit interiér, navodit klidnou, relaxační, harmonickou a pohodovou atmosféru.

Při této metodě se používají Encaustické vosky, které se skládají převážně z včelího vosku (80% podíl) a pigmentů.

Obrazy Encaustic, jenž oživí každý interiér lze zakoupit v obchůdku paní Jarky, na adrese: www.fler.cz/jarkakry. V nabídce nalezneme obrazy klasické, zachycující přírodu (krajinky, květiny) i obrazy abstraktní, ve kterých si každý najde do své „já“.

Obrazy Encaustic si pořizujeme pro potřeby estetického vnímání i pro potřeby relaxace, odpočinku a meditace. Z obrazů vyzařuje pozitivní energie, láska, klid a příjemná atmosféra … laicky řečeno, co se do obrazů vloží, to z obrazů vystupuje …

pestrobarevnost roztavených voskůpestrobarevnost roztavených vosků

zdroj a foto: http://www.fler.cz/jarkakry

Článek Horký vosk na stěně je ozdobou interiéru byl publikován 2. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...