Obrazy dodají interiéru umělecký směr

Tagy:  obraz, obrazy, dekorace, dekorace na zeď, nástěnné obrazy, ručně malované obrazy, obrazy malované, umění, umělecké dílo, kreslení, kresba

Sponzorované odkazy:

Obrazy dodají interiéru umělecký směr

Každý z nás jistě touží po útulném a na pohled příjemném a hezkém domově. Všechny místnosti domu si rádi zařizujeme podle svých představ, tak, abychom se doma cítili dobře.

K takovému prostředí však nestačí pouze svůj domov vymalovat, položit koberec či dlažbu a rozestavět nábytek. Pro útulnost a přitažlivost našeho bytu či domu musíme dbát také na správné doplňky a dekorace.

Jednou z mnoha možností, ovšem ve výjimečném stylu, jsou ručně malované obrazy, které dokáží interiéru vniknout umělecký ráz. Dokonalé tahy štětcem jsou zachyceny v každém detailu, obrazu dodávají vlastní rukopis a interiéru originální atmosféru.

Cestou originálního provedení se rozhodla jít i autorka, která vystupuje pod přezdívkou rock-devil, jejíž obrazy jsou ke zhlédnutí na stránkách: http://www.fler.cz/rock-devil Nabídka obrazů je rozmanitá, výběr motivů je pestrý, stejně tak lze vybírat i ze široké škály rozměrů a ceny.

Obrazy malované na sololitových deskách jsou zpravidla nabízeny ve formátu okolo 50 cm, obrazy na papíru jsou odlišných velikostí. Všechna umělecká díla jsou malovaná kvalitními olejovými barvami, temperou či tuší.

Cena za obrazy se odvíjí především od jejich velikosti, použitého materiálu a samozřejmě náročnosti (nejen časové, ale i technické).

i obrazy neznámého malíře dodají interiéru umělecký rázi obrazy neznámého malíře dodají interiéru umělecký ráz
tahy štětcem vypovídají o osobitém projevutahy štětcem vypovídají o osobitém projevu
trochu z jiného soudkutrochu z jiného soudku
vplujeme do neznámavplujeme do neznáma

zdroj a foto: http://www.fler.cz/rock-devil

Článek Obrazy dodají interiéru umělecký směr byl publikován 18. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...